Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-15. "Карпати" перемагають СДЮСШОР з рахунком 2:0 (ФОТО)
09:02
ДЮФЛУ U-15. "Карпати" перемагають СДЮСШОР з рахунком 2:0 (ФОТО)
19-го травня на ужгородському стадіоні "Спартак" СДЮСШОР вдома приймав львівських «Карпат» в рамках 17-го туру ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ U-15.
Після матчу старших складів на поле вийшли гравці вікової категорії U-15. Підопічні Михайла Стегури також грали проти одного з лідерів турнірної таблиці. Нагадаємо, що перед грою «Карпати» посідали 3-тє місце в турнірній таблиці, а СДЮСШОР 7-ме місце. Також зазначимо, що жодна з команд в минулому турі не перемагала. «Карпати» вдома зіграли в нульову нічию з іншою львівською командою ФК «Львів», а ужгородці на виїзді в напруженому матчі поступились з рахунком 3:2 «МФА» з Мукачева.
 
Матч розпочався спокійно та не спішно. Обидві команди не бігли «стрімголов» в атаку. Вся гра точилась в центральній частині поля. Час від часу підопічні Михайла Стегури організовували швидкі контратаки, однак відчувалась відсутність грамотного останнього пасу, тому справа до небезпечних ударів не доходила. Єдиний небезпечний момент в першому таймі створили «Карпати», який на жаль і став гольовим. На 14-ій хвилині Назар Федурко на лівому фланзі обіграв свого опонента і результативно пробив в ближній від воротаря кут. Надалі в першому таймі гольових моментів жодна з команд не створила.
 
У другому таймі також було не багато моментів. СДЮСШОР здебільшого грав від захисту, а «Карпати» більше володіли м’ячем. В результаті на 48-ій хвилині гравець гостей Владислав Чабан скориставшись помилкою ужгородських захисників буквально заніс м’яча в порожні ворота. Рахунок став 2:0 на користь «Карпат».
 
Згодом на 53-ій хвилині гості організували чергову атаку. Денис Яців пройшов по правому флангу і прострілив на Дениса Пігурського, який в один дотик пробивав з лету, але цей удар заблокував захисник СДЮСШОРа Олексій Ходаковський. Команди у повільному темпі догравали цей матч і фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Карпат» з рахунком 2:0.
 
 
Арбітр: Заліській І.
Асистенти арбітра: Лялюк М, Вовчанський І.
Спостерігач арбітражу: Митровський М.
 
СДЮСШОР Ужгород - "Карпати" (Львів) 0:2
 
Голи: Федурко, 14, Чабан, 48.
 
СДЮСШОР: Чамата А, Балаж О, Дуник І, Ходаковський О, Хрипта С, Кіш О, Мигалина А, Колодка Б, Роля М, Бабич І, Січка М.
Запасні : Ковач В, Гивчак Б, Малильо М, Ізай Т, Шобак С, Пересоляк А, Бурштинський В, Попович І.
 
"Карпати": Лука О, Марич М, Сидоров О, Роман В, Биков Є, Пігурський Д, Дуда Н, Чабан В, Яців Д, Шостак Д, Федурко Н.
Запасні : Большаков М, Белозеров О, Панчишин Я, Пилипишин Н, Рогачов Н.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 555 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: