Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-15. Мінімальна перемога ужгородців над мукачівцями (ФОТО)
08:40
ДЮФЛУ U-15. Мінімальна перемога ужгородців над мукачівцями (ФОТО)
20-го жовтня на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі сьомого туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-15. Мінімальна перемога ужгородців над мукачівцями (ФОТО)
Після гри дорослих складів на поле вийшли молодші, а саме гравці вікової категорії U-15. В цьому матчі ужгородці очікували тільки перемогу, адже саме вони були фаворитами в цій зустрічі. Ужгородці знаходяться в середині турнірної таблиці, натомість мукачівці замикають турнірну таблицю.
 
Початок першого тайму був однозначно за СДЮСШОРом. Результатом активного старту був швидкий гол від Віталія Бурштинського, який на 4-ій хвилині обікрав воротаря гостей і в порожні ворота відправив м'яча в сітку. Після забитого голу гра на футбольному полі вирівнялась. Згодом на 17-ій хвилині мукачівці створили свій перший небезпечний момент. Віталій Кравець пробивав з 25-ти метрів, але прекрасно зіграв Артем Чамата відбивши м'яч. За декілька хвилин ще одну нагоду мали гості. Левко отримав м'яч після рикошету і з вигідної позиції мав можливість забити гол, але пробити по м'ячу як слід не зумів. Надалі в першому таймі на полі продовжувалась рівна гра в якій жодна з команд не мала можливостей забити гол.
 
Вже на початку другого тайму ужгородці мали стовідсоткову нагоду для подвоєння рахунку в цьому матчі. Іван Бабич обікрав гравців Мукачева і вибіг на побачення з воротарем, але був збитий захисниками команди суперника. Пенальті взявся виконувати Богдан Колодка, але на жаль для СДЮСШОР реалізувати його не зумів.
 
На 54-ій хвилині нападник Ужгорода Іван Повхан міг відзначитись голом. Він отримав м'яч після чудового навісу зі штрафного удару, але пробив невдало, як наслідок воротар гостей Дмитро Баліцький спіймав круглого в руки. На 57-ій хвилині вже мукачівці могли святкувати забитий гол. Віталій Хайнас небезпечно пробивав з-за меж штрафного майданчику, але Чамата в карколомному стрибку зреагував на цей удар і перевів його на кутовий.
 
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу підопічних Михайла Стегури з рахунком 1:0.
 
 
Арбітр: Байдюк М.
Асистенти арбітра: Бабич Т, Рубей В.
Спостерігач арбітражу: Маєревич Я.
 
СДЮСШОР Ужгород - "МФА" Мукачево 1:0
 
Голи: Бурштинський, 4.
 
СДЮСШОР Ужгород: Чамата А, Хрипта С, Ізай Т, Дуник І, Мигалина А, Колодка Б, Балаж О, Бабич І, Попович І, Роля М, Бурштинький В.
Запасні: Ковач В, Щобак С, Ходаковський О, Русин О, Пересоляк А, Повхан І, Малильо М.
 
"МФА" Мукачево: Баліцький Д, Прус Д, Бабаєв В, Грибінець В, Чеченін М, Хайнас А, Дмитрук В, Лідо Ю, Хайнас В, Кравець В, Левко Я.
Запасні: Лазар С, Черешнівецький А, Воковецький В, Томашовський Я,Феєр А, Кругул О.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 721 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: