Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-15. Ужгородці мінімально поступаються Ковелю (ФОТО)
20:03
ДЮФЛУ U-15. Ужгородці мінімально поступаються Ковелю (ФОТО)
22-го жовтня на стадіоні «Авангард» проходили матчі дев’ятого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд першої ліги.

ДЮФЛУ U-15. Ужгородці мінімально поступаються Ковелю (ФОТО)
Ужгородська команда до цього важливого матчу також підійшла не в оптимальному складі, через хворобу гру пропускали чотири гравці основи. Та зінедінівці як і їхні старші колеги, досить швидко пропустили. Вже на перших хвилинах після подачі з кутового Хапко пробив по воротам, Лісняк врятував. Далі Гаврилюк бив з 20 метрів, але не точно.
 
На 11-ій хвилині Зінгель поцілив у рамку з 22 метрів, воротар впіймав. Вже за три хвилини швидка контратака гостей закінчилась пасом Ільюха на Янюка, який розстріляв ворота з 7 метрів – 0:1.
 
Обидві команди демонстрували високі швидкості, однак синьо-білі змушені були більше працювати на оборону. Хапко пробивав з 15 метрів, але повз ворота. На 19-ій хвилині ужгородці вперше та найбільш небезпечно загрожували воротам Мигаля. Після довгої передачі Симочко був першим на м’ячі на вході у штрафну і пробив повз кіпера та його підстрахував захисник і виніс круглого з воріт.
 
До перерви тривала в’язка боротьба у центрі поля за незначної переваги Ковель-Волині. З початком другої половини гри гості створили дуже гострий момент. Прудкий Янюк, який раз за разом втікав від наших захисників, прострілив справа, а Хапко з шести метрів пробив вище. На 45-ій хвилині Круцкевич підвів свою команду заробивши друге попередження і покинув поле завчасно. Одразу після цього Кадачігов пробив з 19 метрів, але в руки воротарю.
 
Навіть у меншості волиняни зуміли турбувати Лісняка. Ільюх виконав простріл та Гаврилюк не зумів вдало замкнути передачу з п’яти метрів. Янюк пробивав зі штрафного з 26 метрів, воротар забрав. За хвилину до завершення ігрового часу господарі організували швидку атаку, Шаленик справа віддав на Симочка, який п’яткою продовжив далі на Любку, який опинився один перед воротарем, але не зміг того переграти у ближньому бою. Серія кутових не принесла потрібного результату підопічним Бисаги.
 
Вже у додатковий час козельці вибігли у контратаку та Гаврилюк вийшовши віч-на-віч із Лісняком не зумів пробити нашого голкіпера.
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін відпускає Ковель-Волинь з трьома очками і показавши непогану гру з кращою командою свого дивізіону.
 
 
Арбітр – Іван Родін
Асистенти – Томаш Бабич, Мар’яна Сухан
Спостерігач арбітражу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, поле №2, глядачів 100
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н U15 - "Ковель-Волинь" Ковель U15 0:1
 
Голи: Янюк, 14.
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін: Віталій Лісняк, Руслан Логин, Дмитро Шаленик, Мілан Бутрик, Артем Кадачігов (Домінік Мюлганс, 60), Юрій Канюк, Ігор Бочкоі, Дмитро Ріпич, Михайло Кереченин (Любомир Вербовський, 36), Сергій Любка, Василь Симочко.
Запасні: Даніель Іванчик.
Тренер – Іван Бисага та Микола Дорогович.
 
Ковель-Волинь: Назар Мигаль, Кирил Круцкевич, Сергій Корнійчук, Іван Середюк, Михайло Ковальчук (Тарас Савчук, 70), Любомир Гаврилюк, Богдан Зінгель, Владислав Хапко, Назар Ільюх, Вадим Сидун (Олександр Пащук, 45), Данило Янюк.
Запасні: Нікіта Темрук, Вячеслав Яцків, Андрій Копелюк, Артем Стасюк, Ілля Коваль.
Тренер – Р. Жерш.
 
Попередження: Корнійчук, 11, Круцкевич, 33, Гаврилюк, 52, Зінгель, 53.
 
Вилучення: Круцкевич, 45.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 844 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: