Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U-16. "УФК-Карпати" дотискають ужгородців (ФОТО)
18:51
ДЮФЛУ. U-16. "УФК-Карпати" дотискають ужгородців (ФОТО)
У 17 турі чемпіонату ДЮФЛ України підопічні Пінковського, які йдуть на останньому місці, приймали лідера чемпіонату.

ДЮФЛУ. U-16. Команда Вільчинського йде на першому місці, і забронювала собі участь у наступному етапі змагань, однак ще йде боротьба за призові місця. СДЮСШОР теоретично ще має можливість піднятися на дві сходинки, але для цього потрібно переманати у останніх двох турах.

У складі «Карпат» у воротах вийшов екс-ужгородець Михайло Готра, який ще в першому колі виступав за місцевий СДЮСШОР. 

На початку гри тривала рівна боротьба, господарі вдало діяли в центрі поля не даючи супернику розгортати швидкі атаки. Дуже довго команди не могли створити по-справжньому гострих моментів.

Господарі могли забити зі стандарту, коли Кормош з кутового закрутив під перекладину та воротар доклавши зусиль перевів вище. Ще за мить Пригара відкинув під удар Луціву та удар Василя з 24 метрів воротар забрав. Десь з середини тайму ужгородці почали частіше відходити на свою половину та карпатівці майже не били по воротам. 

В другій половині гри перевага гостей стала ще більшою і підопічні Пінковського виходили вперед лише за допомогою контратак. І вже на початку тайму Рудюк після проходу лівим флангом прострілив у штрафну, де Дудинський пробив з шести метрів та воротар впіймав. Іван Кормош пробив з 20 метрів, але вище. 

Господарі відповіли атакою правим краєм, Габовда віддав п’яткою на Русина і той робить крос у карну зону, де Петро Луців поцілив у рамку, однак вдарив заслабо і кіпер без проблем забирає.

Чергова небезпека біля воріт Фединишинця прийшла справа після подачі зі стандарту, Лях на ближній стійці пробив головою та кіпер зіграв надійно. Здавалось, що сдюшорівці зможуть вистояти нічию з лідером групи та за тринадцять хвилин до кінця, після помилки захисника Батрина, який довго обробляв м’яч і «подарував» його Дудинському, який одразу віддав на Сидорука, Вадим впевнено реалізовує вихід тет-а-тет. 0:1.

Череда замін у складі ужгородської команди не надали позитивного впливу. На 77-ій хвилині Габовда виборов біля чужої штрафної м’яч і захисник явно притримав нападника та арбітр не зафіксував фол. Одразу ж наступній атаці львів'яни провели другий гол. Сидорук спокійно, без перешкод, пробив з 20 метрів і влучив у дальній кут. 0:2. Де були в цей момент гравці опорної зони не зрозуміло.
 
Ужгородці не зуміли довести матч до нічиєї, тож залишаються на дні турнірної таблиці.

 
Арбітр – Дмитро Гамаль
Асистенти – Олександр Рошко, Микола Маточка
Делегат матчу – Михайло Митровський

 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 100
 
«СДЮСШОР» Ужгород – «УФК-Карпати» Львів 0:2

Голи: Сидорук, 67, 78.

СДЮСШОР: Едуард Фединишинець, Едуард Ростока, Василь Кормош, Віктор Батрин, Руслан Куртанич, Назар Зінчук, Василь Луців, Тиберій Габовда, Іван Ільчук, Назарій Пригара, Петро Луців.
На заміну виходили: Ростислав Голубка, Василь Березнай, Василь Качаєв, Євген Купар, Михайло Русин, Роман Черевка.
Запасні: Олександр Костик.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Карпати: Михайло Готра, Олег Нестерук, Петро Харжевський, Віталій Олексів, Роман Сливка, Орест Панчишин, Володимир Рудюк, Іван Кормош, Ростислав Лях, Ілля Руденко, Сергій Дудинський.
На заміну виходили: Назар Харчук, Богдан Куртяк, Руслан Грабовський, Станіслав Демків, Максим Пісоцький, Василь Пуніч, Вадим Сидорчук.
Тренер – Вільчинський В.

Попередження: Зінчук.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1262 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: