Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-16. "Карпати" перемагають СДЮСШОР (ФОТО)
21:35
ДЮФЛУ U-16. "Карпати" перемагають СДЮСШОР (ФОТО)
25-го жовтня на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 8-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-16.
До ужгородців в гості приїхали львівські "Карпати". Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16. З турнірної точки зору фаворитом перед матчем виглядали гості, адже львів'яни займають 2-ге місце, в той час як ужгородці 6-те. Це був прекрасний шанс для господарів перевірити свої сили на фоні одного з лідерів цієї вікової категорії.
 
Поєдинок розпочався в рівній грі. З перших хвилин вся гра точилась в центрі поля. Ужгородці чудово взаємодіяли в півзахисті та мали декілька хороших передумов для створення гольових нагод, але нажаль не вистачило трохи холоднокровності в стадії останнього пасу. Активними у складі СДЮСШОРа були Роботишин Василь, Федак Юрій та Зізич Андрій.
 
Перший небезпечний момент глядачі побачили на 22-ій хвилині. Нападник карпатівців Демчук Тарас з 4-ох метрів пробивав по воротах ужгородців, але чудово в цьому епізоді зіграв воротар Кашка Дмитро, який грамотно скоротив ударну відстань і відбив м'яча на кутовий. За декілька хвилин той таки Демчук змарнував свій другий момент у цьому матчі. Чудовий навіс з лівого флангу виконав Карабін Ярослав, прямо на голову своєму нападнику, натомість Тарас пробив неякісно і не влучив в рамку воріт. Під кінець тайму "Карпати" вже більше атакували однак підопічні Володимира Мухлиніна чудово та компактно діяли в захисті. На 32-ій хвилині ще один напівмомент був біля воріт господарів, півзахисник зелено білих Софінський Роман небезпечно пробивав в дальній кут, але круглий розминувся зі стійкою воріт.
 
Другий тайм розпочався теж при рівній грі. Ужгородці взагалі мали хороший момент в самому дебюті другого тайму. СДЮСШОРівці провели швидку контратаку внаслідок якої Герзанич Олександр вибіг на оперативний простір, але в останній момент вже перед самим ударом капітан львів'ян Даніловський Роман наздогнав Олександра і відібрав м'яча. Карпатівці швидко відповіли. На 46-ій хвилині активний півзахисник гостей Карабін Ярослав пробивав по воротах господарів з 18-ти метрів, але Кашка Дмитро виявився на місці і спіймав м'яча.
 
Згодом рахунок в матчі був відкритий на 62-ій хвилині Карабін отримав м'яча перед воротами ужгорожців і без перешкод успішно пробив по воротах з 12-ти метрів – 0:1.
 
Згодом гості подвоїли свою перевагу. Тлумак Юрій з лінії штрафного майданчика пробив в протилежний від стражу воріт закарпатців кут і на жаль на цей раз Кашка не зміг врятувати свою команду. Після пропущених голів СДЮСШОР не знітився і продовжував грати в атакувальний футбол, внаслідок цього міг навіть відквитати один гол. Станіслав Коваль з 7-ми метрів виграв верхову боротьбу і небезпечно пробивав головою, однак страж воріт гостей Сас Назар виявився на місці і спокійно зловив м'яч.
 
Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував перемогу "Карпат" з рахунком 2:0.

 
Арбітр: Зелінський І.
Асистенти арбітра: Вовчанський І, Рубей В.
Спостерігач арбітражу: Шитєв Й.
 
СДЮСШОР Ужгород - «Карпати» Львів 0:2
 
Голи: Карабін, 62, Тлумак, 69.
 
СДЮСШОР Ужгород : Кашка Д, Мукомела Є, Роботишин В, Мігалко А, Федак Ю, Митро О, Коваль С, Дочинець Р, Зізич А, Герзанич О, Гузинець О.
Запасні : Луцьо І, Томашук М, Борис Д, Шелемончак Р, Лемак М, Ганич Д.
 
«Карпати» Львів : Сас Н, Кравець М, Даніловський Р, Лентьо О, Лень О, Посіпецький І. Бей О, Тлумак Ю, Карабін Я, Софінський Р, Демчук Т.
Запасні : Коваль І, Кирило М, Човрій А, Білий О.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 901 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: