Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-16. "МФА" здобуває вдома три очки (ФОТО)
08:51
ДЮФЛУ U-16. "МФА" здобуває вдома три очки (ФОТО)
Саме BRW-ВІК були найближчими конкурентами нашої команди в цій віковій групі, тому легким цей матч аж ніяк бути не міг.

ДЮФЛУ U-16.
Однак, старт гри був за господарями, які організували кілька хороших атак, правда, без реальних загроз. Та на 5-й хвилині масована атака господарів принесла результат, гравець МФА увійшов у карний майданчик правим флангом покотив на дальню стійку, де м’яч у підкаті в ворота проштовхує Євген Литвин.

Гості доволі швидко оправилися від пропущеного м’яча й потроху відсунули гру від власних воріт. А їхні потужні нападники Куцин Роман та Чернов Олександр завдавали чимало клопоту нашій обороні. Кілька разів саме вони завершували атаки гостей, та на щастя м’яч пролітав в сантиметрах від каркасу наших воріт.
 
На 25-й хвилині на подачу з глибини поля знову відгукнувся Куций, який виграв забіг у наших оборонців і холоднокровно покотив м’яч у сітку наших воріт – 1:1. Перша половина зустрічі так і завершилася.
 
Другий тайм проходив досить напружено гості доволі цупко чіплялися за м’яч – гостро діяли в атаці, та на щастя наші хлопці трималися, а ближче до завершення зустрічі організували атаку, яку вдало замкнув Василь Драган – 2:1. Гості намагалися відігратися, кілька разів на ударну позицію виходив все той же Куций, та на щастя на останньому рубежі відмінно діяв Юртин та й захисники підстраховували в потрібний момент. Тож перемога, яка нашим хлопцям далася нелегко.

 
Арбітр: Баран Андрій (Львівська область);
Асистенти арбітра: Вовчанський Ілля (Ужгород), Сухан Маряна (Мукачево);
Спостерігач арбітражу: Шитєв Йосип (Ужгород)
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево
 
МФА (Мукачево) U-16 – BRW-ВІК (Володимир-Волинський) – 2:1
 
Голи: Литвин 5, Драган 76 – Куцин 25
 
МФА: Юртин Олександр, Драган Василь, Попович Іван, Герасименко Андрій, Дубовський Руслан (Катеринка Сергій 55), Бондарук Іван, Лях Дмитро (Мадяр Юрій 65), Станкович Іван (к), Сидоренко Богдан, Литвин Євген, Криськів Андрій.
Запасні: Добуш Віталій, Оніжук Руслан, Легеза Владислав, Легета Станіслав, Бура Руслан.
Тренер: Віктор Гей
 
BRW-ВІК: Лопавчук Євген, Гетьман Андрій, Борщевич Максим, Королевич Дмитро (Коберник Антон 55), Кравчук Богдан, Чуй Олег, Попов Максим, Миронюк Микола (Сизик Владислав 63), Янчук Дмитро, Куций Роман, Чернов Олександр.
Запасні: Гаврилюк Вадим, Капілюшник Вадим.
Тренер: Р. Гань
 
Попередження: Катеринка 78 -Королевич 10, Миронюк 44
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 772 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: