Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U-16. Мінімальна перемога Карпат (ФОТО)
10:13
ДЮФЛУ. U-16. Мінімальна перемога Карпат (ФОТО)
3 жовтня в Ужгороді на стадіоні «Спартак» проходив матч 4-го туру чемпіонату України ДЮФЛ між «СДЮШОР» U-16 Ужгород та «Карпати» U-16 Львів.

ДЮФЛУ. U-16. Мінімальна перемога Карпат (ФОТО) Матч обіцяв бути цікавим, адже обидві команди знаходились у верхній частині турнірної таблиці.

Початок матчу ужгородці відверто проспали, адже «Карпати» відкрили рахунок вже у дебюті поєдинку. На 3-й хвилині Максим Сеник вивів свою команду вперед. Далі гості не зупинились, а навпаки додали. Декілька гострих випадів і рахунок вже 0:2. На 7-й хвилині Володимир Задорецький, отримавши прекрасний пас в розріз воріт, вийшов на побачення з голкіпером, і без будь-яких проблем переграв останнього, подвоївши перевагу своєї команди. Це був важкий удар по амбіціям СДЮСШОРу.

Уже ближче до середини тайму вони оговтались і навіть вирівняли ситуацію на полі. Почалася гра на зустрічних курсах. Господарі хотіли зрівняти рахунок, а гості прагнули остаточно добити гостей і забезпечити собі 3 очки ще у першому таймі. Активністю у складі Ужгороду виділялися Петро Луців, який неодноразово загострював гру на своєму правому фланзі та Роберт Якоб. У складі львів’ян лідерами на полі були Роман Сидорів та Володимир Задорецький. Саме від них надходила вся небезпека. Прекрасний момент на 27-й хвилині скоротити відставання мав Тіберій Габовда, який вийшов віч-на-віч з голкіпером «Карпат» і пробив прямо в руки останньому.

Другий тайм господарі розпочали активно і намагалися будь що забити гол. Активним у цьому був вищезгаданий Тіберій Габовда, який, завдяки своїм антропометричним даним, неодноразово загострював ситуації біля воріт суперника. Завядки спортивній впертості СДЮСШОРівці на 51-й хвилині заробили перспективний штрафний. Василь Корман прекрасно пробив, але на висоті, вже не вперше в поєдинку, був Андрій Артимин, який у карколомному стрибку перевів м’яч на кутовий.

Натиск ужгородців не спадав і на 61-й хвилині львів’яни сфолили у своєму карному майданчику, а арбітр без роздумів вказав на позначку. Вирок рефері успішно виконав Едуард Ростока.1:2.

Після пропущеного голу карпатівці намагались забити втретє, але надійна гра захисту СДЮСШОРа їм цього не дозволила.


Ужгород, стадіон «Спартак»

Арбітри: Плахов О., Петріг М., Джамелик О.
Делегат – Фреїк І.

СДЮСШОР (Ужгород) – «Карпати» (Львів) – 1:2

Голи: Задорецький В., Сеник М., – Ростока Е.

СДЮСШОР: Готра М., Усин М., Ростока Е., Ільчук І., Зінчук Н., Корман В., Пригара Н., Луців В., Якоб Р., Габовда Т., Луців П.
Запасні: Костик О., Батрин В., Березний В., Голубка Р., Качаєв В., Мокар Є.

«Карпати»: Артимин А., Кушнір Е., Степончу Л., Мохимець В., Стебельський Н., Желізко І., Приступа О., Савків Я., Сеник М., Сидорів Р., Задорецький В.
Запасні: Фотіпос А., Апаріх О., Домарощький К., Ігнатюк Р., Ференц Н.

Попередження: Пригара Н. – Желізко І, Домарецький К., Артим А.

Вилучення – не було
Ян Рогач
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 647 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: