Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U-16. "Мункач" здобуває першу перемогу (ФОТО)
09:19
ДЮФЛУ. U-16. "Мункач" здобуває першу перемогу (ФОТО)
Після нічиї в Моршині підопічні тренерського тандему Кундрика-Куделка продовжують набирати залікові бали.

ДЮФЛУ. U-16. В третьому турі мукачівці приймали в рідних стінах приймали івано-франківську «Ніку».

Фактор рідного поля одразу ж надихнув наших хлопців грати першим номером. Фактично вже з перших хвилин мукачівці заволоділи ініціативою в центральній зоні, а згодом налагодили конструктивну гру  попереду. Перші удари прийшлися в молоко, а в інших епізодах вміло зіграли захисники «Ніки».

Та на 12-й хвилині в господарів вийшла взірцево-показова атака, івано-франківці втратили м’яч у центрі поля, Мирослав Бундаш переводить на правий фланг, де Роберт Шеверньов на швидкості проходить двох захисників і здійснює простріл на протилежний кут карного майданчика, де оборонці «Ніки» «загубили» нашого Василя Хіміча, який не залишив супернику жодного шансу й відкриває рахунок у цьому матчі. Гості намагалися відігратися, й одного разу лише надійна гра на останньому рубежі воротаря Степана Кундрика завадила франківцям відквитати гол.

У другій половині підопічні Нестерука великими силами йшли вперед, прагнули зачепитися за очки та якісно працювали наші захисники. А на 76-й хвилині гості обрізалися і наразилися на голеву атаку. Знову розпочав її Мирослав Бундаш, який з центральної зони змістився трохи вправо, накотив м’яч на Ващинця, Василь в дотик переправив на хід Сегетію, який зумів відірватися від оборонців й пробив першим дотиком, воротар відбиває, м’яч знову повертається до Норберта, який вже пробиває в пусті ворота – 2:0. Цей гол додав психологічної впевненості команді, яка зуміла зберегти на замку свої ворота й здобути важливу та ще й першу перемогу в сезоні.


Стадіон «Авангард» м. Мукачево

ДЮСШ ФК «Мункач» (Мукачево) – «Ніка» (Івано-Франківськ) – 2:0 (1:0)

Голи:  Хіміч 12, Сігетій 76

«Мункач»: Кундрик Степан, Фітель Олександр, Лешко Віталій (Феєр Себастьян 80), Савка Владислав, Баркасій Владислав (Йовді Юрій 80+1), Бундаш Мирослав (Яворів Ярослав 77), Поліщук Олег, Партута Назар (Забава Андрій 45), Хіміч Василь (Сігетій Норберт 25), Шеверньов Роберт (Ващинець Василь 57), Добош Михайло (Тарасенко Владислав 79).
Тренери: Василь Куделко, Сергій Кундрик.

«Ніка»: Стельмашук Олексій, Гавриляк Владислав, Журавський Віталій, Кленцей Артем, Кленцей Артур (Климбус Тарас 66), Гуменяк Дмитро, Василів Андрій, Павлюк Олег (Запоточний Олександр 65), Ходак Віталій (Калин Денис  54), Соколенко Євгеній, Урбанський Іван.
Тренер: Андрій Нестерук. Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач".


 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1186 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: