Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР без особливих проблем перемагає "Прикарпаття" (ФОТО)
21:38
ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР без особливих проблем перемагає "Прикарпаття" (ФОТО)
12-го квітня на ужгородському стадіоні "Спартак" місцевий СДЮСШОР вдома приймав команду "Прикарпаття" з Івано-Франківська.

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР без особливих проблем перемагає
Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-16. Якщо дивитись на турнірну таблицю то перед матчем франківчани займали 5-те місце, а ужгородці 8-ме, але різниця в очках була всього на 3 пункти на користь "Прикарпаття". Однак на боці господарів був фактор домашнього поля і перед власними вболівальниками підопічні Володимира Мухлиніна завжди максимально стараються щоб добитись позитивного для себе результату.

З самого початку матчу СДЮСШОР заволодів територіальною перевагою і вже на 7-ій хвилині зумів забити гол. Дуже важкий у виконанні та так само дуже красивий удар в падінні через себе вдався Станіславу Ковалю, який знатно потішив вболівальників та вивів свою команду вперед. Після забитого голу підопічні Володимира Мухлиніна не зупинились і продовжували атакувати. І вже на 11-ій хвилині гравець СДЮСШОРу Андрій Зізич результативним ударом подвоїв перевагу своєї команди. Чудовий початок матчу для ужгородців.

На 15-ій хвилині Коваль пройшов по лівому фланзі, відкинув під удар Олександру Митру, який сильно пробив з 25-ти метрів, однак м'яч пролетів вище воріт. Ужгородці повністю контролювали хід гри на футбольному полі, а особливо активним у створені атак були Коваль та Ганич. Гості зуміли відповісти небезпекою тільки на 31-ій хвилині. Сергій Григорів з 27-ми метрів пробивав по воротах Кашки, але круглий пролетів мимо. Ну і вже на останній хвилині першого тайму рахунок міг бути 3:0. Після навісу з кутового Адріан Мігалко головою небезпечно пробивав по воротах суперника, але влучив у хрестовину.

У другому таймі ситуація на полі не змінилась, СДЮСШОР і надалі володів ігровою ініціативою і продовжував атакувати. На 52-ій хвилині одразу дві гольові нагоди мали ужгородці. Спочатку Митро прорвався по лівому фланзі і з 7-ми метрів пробивав, але воротар "Прикарпаття" Тарас Кадлуб відбив м'яч, а на добиванні був Василь Роботишин, який пробив трохи вище воріт. На 60-ій хвилині гравець "Прикарпаття" Іван Дубей непогано бив 25-ти метрів, однак голкіпер господарів Дмитро Кашка був на місці і спокійно зловив круглого. На 66-ій хвилині гравець СДЮСШОР Роботишин, який чудово вийшов на заміну у другому таймі зумів забити третій гол в цьому матчі. Василь виграв боротьбу за м’яч в захисника "Прикарпаття", вийшов на побачення з воротарем і без особливих проблем завдав результативного удару.

Згодом на 70-ій хвилині гості мали напевно найреальніший момент для взяття воріт. Після метушні в штрафному майданчику ужгородців, м'яч відскочив до Мирослава Лазара, який сильно пробив з 7-ми метрів, але Кашка продемонстрував чудову реакцію і зреагував на цей удар.

Під кінець матчу рахунком міг стати 4:0. Олександр Гузинець вибіг на побачення з воротарем гостей, але як слід пробити йому не вдалось і кіпер "Прикарпаття" заволодів м'ячем.

Як підсумок переконлива перемога СДЮСШОР над "Прикарпаттям" з рахунком 3:0.
 

Арбітр : Байдюк М.
Асистенти арбітра : Рошко О, Вовчанський І.
Спостерігач арбітражу : Шитєв Й.
 
СДЮСШОР Ужгород - "Прикарпаття" Івано-Франківськ 3:0
 
Голи: Коваль, 7, Зізич, 11, Роботишин, 66.
 
СДЮСШОР: Кашка Д, Мігалко А, Мукомела Є, Митро О, Борис Д, Лемак М, Коваль С, Зізич А, Герзанич О, Ганич Д, Пеца Д.
Запасні : Луцьо І, Шелемончак Р, Томашук М, Гузинець О, Дзоф В, Роботишин В.

"Прикарпаття": Кадлуб Т, Григорів С, Дубей І, Цюпер О, Сальваровський П, Ткачук В, Лабич В, Гнип Б, Святенко Д, Мильович Т, Лазар М.
Запасні : Чічак М, Деренько О, Василів А, Куник Д.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 573 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: