Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U-16, U-14: Ужгородці в обидвох матчах поступаються юнакам зі Львова (ФОТО)
12:22
ДЮФЛУ. U-16, U-14: Ужгородці в обидвох матчах поступаються юнакам зі Львова (ФОТО)
СДЮСШОР виявився вкрай гостинним до львівян, дозволивши їм набрати максимум очок в Ужгороді.

ДЮФЛУ. U-16, U-14: Ужгородці в обидвох матчах поступаються юнакам зі Львова (ФОТО) У матчі 9-го туру ДЮФЛУ України U-16 Ужгородський «СДЮСШОР» поступився ФК «Львів» з рахунком 0:3

Результат першого тайму попри поразку господарів у два м'ячі навряд чи можна вважати логічним. За рівної гри обидві команди створили приблизно рівну кількість гольових нагод. Небезпеки особливої ці атакуючі маневри не несли. Варто відзначити хіба удар ужгородця Яковлева на 18-ій хвилині з-за меж карної площі. Та комбінаційну атаку львівян, де після навісу Хитреня з лівого флангу удар по воротах завдав Вовкун. Та м'яч після пострілу влучив у захисника.

Повести у рахунку вдалося саме гостям. Після виконання Соляником штрафного з 25-ти метрів, м'яч пролетівши над стінкою відскочив від землі та залетів у сітку воріт. 0:1. Далі гості зуміли ще й подвоїти рахунок. Гол у роздягальню провели після комбінації у виконанні Вовкуна та Сенишина. Перший увірвавшись до штрафної господарів віддав пас ліворуч на Сенишина. Останній прибравши на замасі захисника пробив точно під стійку у правий кут воріт. 0:2.

Вже у другому таймі господарі зуміли зібратися та створили більше нагод. Але до забитого голу справа не дійшла. Натомість вже під кінець гри гості оформили розгром. Ткач отримав м'яч з лівого флангу від партнера. І з меж штрафної пробив точно у сітку воріт. 0:3.

У підсумку, попри непогану гру, ужгородська команда зазнає чергової поразки у Чемпіонаті України.
 

«СДЮСШОР» U-16 – ФК «Львів» U-16 0:3

Голи: Соляник 31, Сенишин 39, Ткач 79

СДЮСШОР (Ужгород): Чутора (Капші 56), Бойко, Сердюк (Лабяк 60), Мадяр, Ковтанюк, Рацин (Маркович 47), Опень, Ференцик (Зизич 47), Цилик, Попя (Батрин 56), Яковлєв
Запасні: Зуб

ФК «Львів»: Новак, Соляник, Глушко, Баран (Липовий 76), Іваськів (Попрацький 80), Хитрень (Дрига 73), Совран, Вовкун (Мельничук 80), Сенишин, Гринюх, Марченко (Ткач 64)
Запасні: Федишин

Попередження: Мадяр – Марченко, Хитрень, Сенишин
 

ДЮФЛ України U-14: У матчі 9-го туру ДЮФЛУ України U-14 Ужгородський «СДЮСШОР» поступився ФК «Львів» з рахунком 1:2

У цьому поєдинку перевага гостей була відчутнішою. Окрім територіальної переваги та постійного контролю центра поля, львівяни частенько вибігали до воріт суперника. Та відкрити рахунок вдалося саме господарям. Після навісу одного з гравців здалеку у штрафну, першим на м'ячі опинився Панфілов, який перебуваючи у воротарській площі ногою протиснув м'яч у ворота. 1:0.

Та радість господарів тривала недовго. Гості зуміли відновити паритет одразу у наступній атаці. Після атаки праворуч, гравець прострілив на партнера біля 11-метрової відмітки. Той пробив по центру. 1:1.

Вже у другому таймі господарі дещо активізувалися, відтиснувши гостей від середини поля. Але атакувальні дії конструктивними не були. На 44-ій хвилині, після атаки правим флангом, один з гравців увірвавшись до штрафної пробіг з м'ячем мало не до лінії воріт. Та замість удару той віддав на Михайліна, котрий підчатував м'яч на 11-метровій відмітці. Його удар по воротах пройшовся у стійку, звідки м'яч влетів у ворота. 1:2.

У підсумку, наймолодший склад «СДЮСШОРУ» не зумів втримати нічийний результат матчу.


«СДЮСШОР» U-14 – ФК «Львів» U-14 1:2

Голи: Панфілов 27 – Михайлін 28, 44

«СДЮСШОР» (Ужгород): Ковач, Попович, Дуник, Мигалина (Ізай 51), Хрипта, Лютнянський, Максимець, Бабич, Панфілов, Бурштинський (Петрецький 42), Січка (Борисевич 46)
Запасні: Чамата, Косачевич, Пересоляк, Петрецький, Валько

ФК «Львів»: Палач, Котовенко, Гренза, Радь, Левків, Мудрий (Колитко 31), Шкікавий, Михайлін (Ярема 70+3), Бондарук (Дідун 46), Сидор (Коваль 31), Пацула
Запасні: Серватяк, Гілка

Попередження: Коваль, Котовенко
Мартін  ТУРКАЛО
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 911 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: