Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-16. УФК-Карпати перемагають СДЮСШОР (ФОТО)
07:58
ДЮФЛУ U-16. УФК-Карпати перемагають СДЮСШОР (ФОТО)
26-го травня на місцевий СДЮСШОР в рамках заключного 18-го туру ДЮФЛУ вдома приймав "УФК-Карпати".

ДЮФЛУ U-16. УФК-Карпати перемагають СДЮСШОР (ФОТО)
Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-16. Якщо дивитись на турнірну таблицю, то львів’яни займають перше місце, натомість ужгородці на 6-му місці. Однак СДЮСШОР цей матч проводив в якості господаря і всім відомо, що перед власними вболівальниками підопічні Володимира Мухлиніна завжди грають з великим бажанням і добиваються позитивного результату.
 
Перший тайм активніше розпочали гості. Їм і судилось відкрити рахунок в матчі. На 3-ій хвилині Назар Сущак прострілив з правого флангу і Давид Кривенко без перешкод замкнув цей пас на дальній стійці. Ужгородці після пропущеного голу почали активніше йти в атаку. На 11-ій хвилині Дмитро Ганич вивів Коваля на побачення з воротарем, однак Станіслав не зміг реалізувати цей момент. Вже через хвилину Мартін Бакша взяв ініціативу на себе, обіграв трьох суперників і небезпечно пробив, але чудово зіграв воротар гостей В’ячеслав Борисенко, який відбив удар. Натиск СДЮСШОРу посилювався і вже на 19-ій хвилині рахунок на табло став нічийним. Станіслав Коваль увірвався в штрафний майданчик суперника і невідпорно та результативно пробив в дальній від кіпера кут – 1:1.
 
Через декілька хвилин вже гості створили небезпечний момент. Навіс з лівого флангу завершував Назар Сущак, однак м’яч пролетів трохи вище воріт. Вже під кінець першого тайму «УФК-Карпати» вийшли вперед. Навіс з кутового замкнув Гулевський Денис – 1:2.
 
Другий тайм краще розпочали підопічні Володимира Мухлиніна. Вони більше володіли м’ячем, та шукали шляхи до воріт гостей. І на 50-ій хвилині після чудового пасу на 35 метрів від Мартіна Бакши, м’яч отримав Андрій Зізич, який на швидкості втік від опонентів і вдало пробив в дальній від воротаря кут. Рахунок на табло став 2:2.
 
Однак на жаль рахунок не довго був нічийним. На 54-ій хвилині гості знову вийшли вперед. Юрій Радилецький вивів один-на-один з воротарем Давида Кривенка, який обіграв кіпера і в порожні ворота забив гол. Після цього команди провели багато замін, а гості змогли ще 3 рази відзначитись у воротах СДЮСШОР. Результативні удари на рахунку Радилецького Юрія, Балога Ярослава та Слюсара Дениса.
 
Як підсумок, «УФК-Карпати» перемагають з рахунком 2:6.
 
 
Арбітр : Маковій Є.
Асистенти арбітра : Дьордь Н, Рошко О.
Спостерігач арбітражу : Митровський М.
 
СДЮСШОР Ужгород - «УФК-Карпати» Львів 2:6
 
Голи: Коваль, 19, Зізич, 50 – Кривенко, 4, 53, Гулевський, 36, Радилецький, 56, Балог, 72, Слюсар, 74.
 
СДЮСШОР Ужгород: Кашка Д, Дочинець Р, Мігалко А, Мукомела Є, Томашук М, Бакша М, Лемак М, Коваль С, Зізич А, Шелемончак Р, Ганич Д,
Запасні : Луцьо І, Шелемончак Р, Томашук М, Гузинець О, Дзоф В, Роботишин В, Пеца Д, Борис Д.
 
«УФК-Карпати» Львів: Борисенко В, Бойчук О, Дуб А, Стень С, Кривенко Д, Радилецький Ю, Сущак Н, Дідик Р, Мокрик М, Гулевський Д, Дяк С.
Запасні : Яблонський А, Балог Я, Слюсар Д, Яремчук В.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 565 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: