Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-17. Напружена нічия між СДЮСШОР та "Буковиною" (ФОТО)
08:19
ДЮФЛУ U-17. Напружена нічия між СДЮСШОР та "Буковиною" (ФОТО)
30-го вересня на стадіоні "Спартак" проходили матчі четвертого туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-17. Напружена нічия між СДЮСШОР та
СДЮСШОР Ужгород на своєму полі приймав команду "Буковина" Чернівці. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17. Нагадаємо, що в минулому матчі СДЮСШОР U-17 здобув своє перше очко в новому сезоні ДЮФЛ України, зігравши в нічию з командою з Володимира - Волинського. А "Буковина" вдома була вщент розбита командою зі Львова з однойменною назвою із рахунком 1:5. В турнірній таблиці фаворитом можна вважати Ужгород, адже гості з Чернівців у своєму активі не мають жодного залікового пункту. Тому очевидним є той факт, що всі прихильники СДЮСШОР, які зібрались на стадіоні "Спартак" очікували тільки на дебютну перемогу з боку підопічних В'ячеслава Пінковського.
 
Перший тайм розпочався з рівної гри. Жодна з команд не бігла на "всіх порах" в атаку, а спокійно та розмірено вела гру. Перший напівмомент виник біля воріт СДЮСШОР. На 5-ій хвилині гравець "Буковини" Денис Рябий з 7-ми метрів пробивав по воротах Калая, але наш воротар в цьому епізоді зіграв надійно, відбивши м'яч. Завдяки цьому моменту ужгородці прокинулись та активізувались. І вже на 12-ій хвилині змогли створити небезпеку своїм противникам. Тарас Гончар прекрасно навісив з кутового і Юрій Лаб'як міг забивати гол, якщо б вдало замкнув навіс партнера, але нажаль Юрію не вистачило декількох сантиметрів аби дістати м'яч.
 
СДЮСШОР продовжував домінувати на футбольному полі. На 18-ій хвилині ще один напівмомент створили ужгородці. Активний Юрій Лаб'як непогано пробивав з 24-ох метрів, але м'яч пролетів трохи мимо воріт чернівецької команди. Всередині першого тайму "Буковина" вирівняла гру. На 23-ій хвилині гості навіть забили гол. Чернівецька команда провела швидку контратаку в результаті якої Денис Тодоріка вивів на побачення з голкіпером СДЮСШОРу Сергія Корольова, останній вдало зіграв в цьому епізоді і відправив круглого в сітку. До честі підопічних В'ячеслава Пінковського потрібно сказати, що ужгородці після пропущеного голу аж ніяк не знітились, а навпаки додали в своїй активності. Вже під занавіс першого тайму, на 37-ій хвилині Ужгород зрівнює рахунок в матчі. Чудовий навіс від Едуарда Ковтонюка з кутового удару, майстерно замкнув на дальній стійці Василь Маркович. Як підсумок, ужгородці завдяки забитому голу в роздягальню супернику пішли на перерву з нічийним рахунком 1:1.
 
В другому таймі на полі була рівна гра, під час якої у головного арбітра зустрічі було багато роботи, адже обидві команди не цурались грати за рахунок дрібного фолу. Ближче до середини другого тайму ужгородці заволоділи територіальною перевагою на футбольному полі і навіть мали хороший момент для взяття воріт. На 68-ій хвилині Едуард Ковтонюк чудово пробив зі штрафного удару, але м'яч в лічених сантиметрах пролетів вище дев'ятки воріт чернівецької команди. Надалі стовідсоткових гольових нагод в цьому матчі не мала жодна з команд.
 
Як підсумок напевно справедлива нічия 1:1, хоча в другому таймі територіальною перевагою все ж таки володіли ужгородці.

 
Арбітр: Липко М.
Асистенти арбітра: Рубей В, Вовчанський І.
Спостерігач арбітражу: Шитєв Й.
 
СДЮСШОР Ужгород - ФК "Буковина" Чернівці 1:1
 
Голи: Маркович, 37 - Корольов, 23.
 
СДЮСШОР Ужгород: Калай А, Зуб Б, Бойкул Ю, Сердюк В, Гончар Т, Ковтонюк Е, Ференцик В, Лаб'як Ю, Маркович В, Зизич А, Джанда М.
Запасні: Тренич Д, Козуб Ю, Мадяр В, Маркович М, Асаулюк А, Тороні А, Далекорей С.
 
"Буковина": Лікар Ю, Колчаков М, Мудрий І, жижин С, Єремічук І, Полівцев Д, Рябий А, Рябий Д, Подюк М, Тодоріка Д, Корольов С.
Запасні: Криштанович В, Роспопа В, Макарчук С, Соломян Б, Дутка Д.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 849 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: