Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-17. Результативна нічия СДЮСШОР та "Скали" (ФОТО)
23:35
ДЮФЛУ U-17. Результативна нічия СДЮСШОР та "Скали" (ФОТО)
4-го листопада на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 10-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-17. Результативна нічия СДЮСШОР та
До ужгородців в гості приїхала моршинська "Скала". Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17. З турнірної точки зору фаворитом перед матчем були гості, адже вони займають 5-те місце в турнірній таблиці, в той час як ужгородці займають 9-те.
 
Обидві команди розпочали цю гру досить спокійно, жодна з них не намагалась з перших хвилин бігти усіма силами в атаку. Багато гри велось в центральній частині поля та відповідно активними були півзахисники обох команд. Перший небезпечний момент в матчі створили ужгородці. З правого флангу зробив простріл Василь Маркович, м'яч підібрав Віталій Мадяр, який чудово пробивав з 16-ти метрів в дальній кут, але круглий пролетів зовсім трохи мимо воріт. За декілька хвилин гості відповіли небезпекою. Владислав Нараз з 22-ох метрів пробивав по воротах Калая, але м'яч розминувся зі стійкою воріт.
 
На 25-ій хвилині підопічні В'ячеслава Пінковського розіграли чудову атаку. Вадим Ференцик змістився в центр, віддав на Богдана Зуба, який навісив в карний майданчик "Скали", м'яч прийняв Михайло Маркович, але на жаль удар в останнього не вийшов і м'яч зрізався з ноги. Перший тайм наближався до свого кінця і здавалось, що рахунок так і залишиться нульовим, але проти був півзахисник "Скали" Назар Цвик, який на останній хвилині першого тайму чудово пробив з 25-ти метрів прямо у дев'ятку воріт господарів.
 
Другий тайм розпочався напрочуд активно. Спочатку на 42-ій хвилині гості створили напівмомент. Після навісу з правого флангу головою пробивав Тригуб, але захисник СДЮСШОР Андрій Зизич заблокував цей удар. Ужгородці довго не мовчали і на 46-ій хвилині створили по-справжньому гольовий момент. Юрій Лаб'як отримав м'яч в штрафному майданчику і пробив по воротах, але чудово зіграв воротар гостей Руслан Щербан, який відбив круглого. На добиванні був Вадим Ференцик, який хитро пробив в ближній від кіпера кут, але м'яч влучив в стійку воріт, яка врятувала гостей від пропущеного голу.
 
На 52-ій хвилині хорошу нагоду мали моршинці. Гавронський з 14-ти метрів бив по воротах, але м'яч полетів трохи вище воріт. На 60-ій хвилині СДЮСШОР відновив паритет на табло. Богдан Зуб виконав якісний навіс на який відгукнувся Лаб'як. Юрій у свою чергу на другому поверсі переграв опонента і головою результативно пробив під перекладину воріт гостей – 1:1.
 
На 65-ій хвилині господарі взагалі могли вийти вперед. Після швидкого розіграшу штрафного удару м'яч отримав Зизич, який з вигідної позиції завдав удару, але врятував свою команду воротар гостей Щербан. Згодом ще один хороший момент організували ужгородці. Чудовий індивідуальний прохід з лівого флангу зробив Ференцик і навісив до штрафного майданчику, де Лаб'як небезпечно пробивав, але в чергове свою команду врятував воротар Щербан.
 
Взагалі в другому таймі СДЮСШОР повністю домінував на футбольному полі і міг неодноразово забивати гол. За декілька хвилин "Скала" змогла якісно відповісти ужгородцям. Автор першого забитого голу Назар Цвик знову небезпечно пробивав по воротах з-за меж штрафного майданчику, але господарів врятувала перекладина. Останній момент в матчі створили СДЮСШОРівці. Андрій Зізич здійснив черговий рейд по правому фланзі, прострілив на Юрія Лаб'яка, який бив з-за меж штрафного майданчика, але круглий розминувся зі стійкою воріт.

Як підсумок, завдяки чудовій грі в другому таймі СДЮСШОР закінчив цей матч в нічию 1:1, хоча судячи по тій ситуації, яка була на полі підопічні В'ячеслава Пінковського мали всі шанси перемогти в цій грі.
 
 
Арбітр: Маковій Є.
Асистенти арбітра: Вовчанський І, Рубей В.
Спостерігач арбітражу: Маєревич Я.
 
СДЮСШОР Ужгород - "Скала" Моршин 1:1
 
Голи: Цвик, 40 – Лаб’як, 60.
 
СДЮСШОР Ужгород: Калай А, Зуб Б, Бойкул Ю, Сердюк В, Зизич А, Ковтонюк Е, Мадяр В, Лаб'як Ю, Ференцик В, Маркович М, Маркович В.
Запасні: Тренич Д, Козуб Ю, Семків О, Далекорей С, Джанда М, Меденцій М.
 
"Скала" Моршин: Щербан Р, Посорець В, Назарчук І, Соловей В, Стеценко В, Брода О, Цвик Н,Гавронський О, Нараз В, Назбовський П, Гречуба В.
Запасні: Дурило П, Чепеляк Д, Зюка Р.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 767 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: