Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-17. СДЮСШОР поступається "Волині" (ФОТО)
21:03
ДЮФЛУ U-17. СДЮСШОР поступається "Волині" (ФОТО)
16-го вересня на стадіоні "Спартак" проходили матчі другого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-17. СДЮСШОР поступається
СДЮСШОР Ужгород на своєму полі приймав команду ФК "Волинь" з Луцька. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17. Нагадаємо, що в першому турі ужгородці поступились в гостях моршинській "Скалі" з рахунком 3:0, а волиняни вдома не змогли перемогти ФК "Львів" і звели гру до нічиї 1:1. Очевидно, що підопічні В'ячеслава Пінковського прагнули реабілітуватись перед вболівальниками за минулу поразку.

Перший тайм розпочався досить рівно. Гравці обох команд не форсували події і не спішили бігти в атаку. На 15-ій хвилині ужгородці відкрили рахунок. Правий півзахисник СДЮСШОРу Андрій Зизич, після чудового пасу від партнера по команді отримав м'яч і холоднокровно та успішно реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером гостей. 1:0 на користь СДЮСШОР.
 
Вже за 3 хвилини волиняни відповіли також забитим м'ячем. Після не порозуміння між захисниками господарів, нападник гостей Хамзат Гарсієв виборов м'яч і забив гол з 7-ми метрів.
 
В середині другого тайму на футбольному полі було багато боротьби, футболісти не хотіли поступатись м'ячем і внаслідок цього було багато дрібних фолів, як з однієї, так і з іншої сторони. На 27-ій хвилині СДЮСШОР мав реальний шанс знову вийти вперед. Півзахисник ужгородців Вадим Ференцик з правого флангу небезпечно пробивав по воротам противника, але м'яч влучив у стійку після чого воротар перевів удар на кутовий. Натомість вийти вперед судилось не ужгородцям, а волинянам. На 32-ій хвилині фланговий півзахисник гостей Тарас Пилипенко, який у цьому поєдинку був напрочуд активний, прийняв м'яч і з 20-ти метрів пробив прямо у нижній кут воріт ужгородців.
 
За 4 хвилини після цього епізоду той таки Пилипенко вийшов на побачення з воротарем СДЮСШОРа Калаєм, але переграти останнього не зумів. Андрій продемонстрував чудову реакцію, і відбивши м'яч перевів його на кутовий. Перший тайм так і закінчився з рахунком 1:2 на користь ФК "Волинь".
 
На другий тайм підопічні В'ячеслава Пінковського вийшли налаштовані на позитивний результат. Це засвідчувала їхня старанна та настирлива гра протягом перших 10-ти хвилин другої половини матчу. "Як грім серед ясного неба" відбувся третій гол гостей у ворота СДЮСШОР. Напевно найкращий гравець матчу у складі волинян Тарас Пилипенко опинився сам біля воріт Андрія Калая і технічно на виконання пробив у дальній від воротаря Ужгороду кут. 1:3 на користь "Волині".
 
Цей гол явно був неочікуваним для ужгородців і трохи деморалізував дії гравців СДЮСШОРу. На 63-ій хвилині нападник СДЮСШОР Юрій Лаб'як після навісу з кутового, головою небезпечно пробивав по воротах Любомира Потіємка. Але Любомир був на місці і надійно зіграв у цьому епізоді спіймавши м'яча до рук. На 65-ій хвилині СДЮСШОР мав ще одну можливість відквитати відставання в рахунку. Дуже небезпечно пробивав Ференцик зі штрафного удару з 19-ти метрів. Але м'яч пролетів близько від правої дев'ятки воріт гостей.
 
Як підсумок СДЮСШОР U-17 поступається одноліткам з ФК "Волинь" Луцьк з рахунком 3:1.

 
Арбітр: Маковій Євген
Асистенти арбітра: Дудаш Деніс, Вовчанський Ілля.
Спостерігач арбітражу: Митровський Михайло.
 
СДЮСШОР Ужгород : ФК "Волинь" Луцьк 1:3
 
Голи: Зизич, 16 - Гарсієв, 17, Пилипенко, 32, 54.
 
СДЮСШОР Ужгород: Калай А, Меденцій М, Сердюк В, Бойкул Ю, Зуб Б, Мадяр В, Ковтонюк Е, Ференцик В, Зизич А, Маркович М, Лаб'як Ю.
Запасні: Тренич Д, Джанда М, Козуб Ю, Семків О, Далекорей С, Маркович В.
 
ФК "Волинь" Луцьк: Потієнко Л, Кацина А, Михальчук Д, Дулиш А, Грушецький І, Лучка В, Кристін С, Сасовський М, Степанюк Н, Пилипенко Т, Гарсієв Х.
Запасні: Шевчук В, Корнійчук Д, Кристін В, Гойпо Б, Огребчук О, Чайка А, Кухаревич М.
Ян Рогач
Прес-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 897 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: