Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U-17. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін бере реванш у "Руха" (ФОТО)
23:22
ДЮФЛУ. U-17. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін бере реванш у "Руха" (ФОТО)
У матчі 13-го туру Першої ліги ДЮФЛ України у гості до Ужгороду завітав винниківський "Рух".

ДЮФЛУ. U-17. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін бере реванш у
У першому колі ужгородці поступилися з рахунком 0:2, тож прагнули взяти реванш у львів’ян. Тим більш під кінець ігрового року вони набрали хорошу форму.
 
З перших хвилин господарі діяли більш гостріше, проводячи стрімкі атаки. В одній з таких Феєр пробивав з 22 метрів, але вище. Гра була наповнена великою кількістю єдиноборств, де ні одна команда не хотіла поступатися.
 
На 23-ій хвилині Монастирецький заробив стандарт у небезпечній близькості від воріт. До м’яча підійшов лівий захисник Сегетій і послав шкіряного точно під перекладину – 1:0.
 
Гості створили єдине загострення через декілька хвилин після голу. Після прострілу справа Джебженяк опинився без опіки у штрафній і пробив з 10 метрів та воротар був на поготові і збрав круглого. Єдиний нападник Зінедіна Білоусов одного разу все ж втік від захисників лівим краєм, однак трохи зблизившись з воротами з гострого кута пробив не точно.
 
В останній атаці у першому таймі Сігетій подав з штрафного, і Феєр другим дотиком цілив у дальній кут з 15 метрів, але трохи не влучив.
 
На 43-ій хвилині Монастирецький здійснив прохід через центральну зону і пробив з 23 метрів, але не точно. Зубов мав кращу позицію для пробиття, однак з 14 метрів пробив мимо.
 
В середині другого тайму Патлавський отримав друге попередження за симуляцію в центрі поля. За хвилину Гедьо порушив правила біля бровки, за що арбітр одразу нагородив його жовтою, і для винниківського гравця вона була вже другою. Ще через п’ять хвилин Попадинець жорстко пішов в центрі поля у відбір і отримав одразу пряму червону.
 
За три хвилини до завершення матчу Борис Ярослав вдало зіграв на підборі і одразу пробив з 20 метрів, воротар впіймав. У відповідь Лакатош вистрілив зі штрафного з 26 метрів, але мимо. На 78-ій хвилині Кручко за розмови з арбітром заробляє другу жовту і також покидає поле завчасно.
 
Одразу ж Іонін вибіг сам на сам з воротарем, але не зміг його переграти. За мить Романюк пробив з 12 метрів, воротар зіграв надійно. Далі Білоусов з 18 метрів пробив під поперечку, але Козодій витяг і перевів на кутовий. Зубов подав корнер і Романюк поклав крапку у цьому матчі, вдало пробивши головою – 2:0.
 
Завдяки цій перемозі ужгородці обходять Рух і піднімаються до середини турнірної таблиці.

Арбітр – Іван Заліський
Асистенти – Томаш Бабич, Мар’яна Сухан
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, поле №2, глядачів 30
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін (Ужгородський р-н) U-17 - Рух (Винник) U-17 2:0
 
Голи: Сігетій, 22, Романюк, 80.
 
Зінедін: Іван Марушинець, Ростислав Лакатош, Норберт Сігетій, Владислав Іонін, Олександр Пастеляк, Олександр Зубов, Владислав Белоусов, Юрій Мірошниченко, Себастьян Феєр, Олександр Монастирецький, Євген Григорчук.
Запасні: Андрій Попадинець, Євгеній Пекарь, Микола Долгош, Владислав Романюк, Олександр Комар, Артем Іванчик, Іван Кашуба.
Тренер – Юрій Костик та Валерій Угрин.
 
Рух: Максим Козодій, Максим Чайка, Богдан Ярема, Василь Годун, Максим Брама, Ярослав Борис, Олег Гедьо, Богдан Попадюк, Артем Берков, Олександр Джебдженяк, Віталій Юрдига.
Запасні: Максим Бурбан, Василь Мельничук, Іван Патлавський, Павло Кручко.
Тренер - Роман Банський, Олег Легом.
 
Попередження: Патлавський, 27, Гедьо, 54, Кручко, 54.
 
Вилучення: Патлавський, 62, Гедьо, 62, Кручко, 78 – Попадинець, 78.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 947 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: