Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-17. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін не втримав нічию (ФОТО)
19:16
ДЮФЛУ U-17. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін не втримав нічию (ФОТО)
22-го жовтня на стадіоні «Авангард» проходили матчі дев’ятого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд першої ліги.

ДЮФЛУ U-17. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін не втримав нічию (ФОТО)
Збірна Ужгородського району приймала вдома лідера своєї групи. У попередньому турі наша команда отримала чотири вилучення, тож грала без декількох гравців основи, в тому числі воротаря.
 
Вже на старті гості організували кілька атак, одна з яких завершилась взяттям воріт. Після подачі кутового Шулига пробив головою, воротар із захисником відбили та добиванню Федчука вже ніхто не міг зашкодити – 0:1.
 
Надалі Ковель більш впевнено тримав м’яч і підстерігав помилки оборони суперника. Так воротар слабо виніс м’яч від воріт, Шулига підхопив шкіряного і пробив з 20 метрів, Кашуба виправився і зловив м’яч. На 9-ій хвилині знову Шулига загрожував воротам ударом з 18 метрів, м’яч пройшов біля дальньої стійки.
 
З часом зінедінівці налагодили гру в захисті, але програвали центр поля та підбори. Приступа на швидкості вибігав до воріт з правого краю, але з гострого кута пробив мимо. Ужгородці зуміли відігратись зі стандарту на 30-ій хвилині. Лакатош з 35 метрів потужним пострілом поцілив точно під ліву стійку, від якої м’яч і зайшов у ворота – 1:1.
 
На початку другого тайму волиняни знову провели швидкий гол, вже на 43-ій хвилині, але його було не зараховано через положення поза грою. Підопічні Іваниці та Угрина тривалий час міно тримали ворота на замку, не даючи супернику наближатися до воріт. На 60-ій хвилині Шулига пробив з 18 метрів, воротар на місці. Та на 65-ій хвилині обрізка ужгородців в центрі поля призвела до швидкої атаки на їхні ворота, в ході якої Фринак протягнув м’яч до штрафної і точно пробив – 1:2.
 
За три хвилини господарі знову привезли собі гол. Воротар вибиваючи м’яч влучив у Шулигу, який підхопив круглого і проштовхнув повз кіпера – 1:3.
 
В час що залишався Ковель-Волинь мала ще дві нагоди. Залібський пробивав з 19 метрів, але Кашуба зловив. В іншому епізоді Рабко зі штрафного поцілив у ворота, воротар забрав.
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін був близьким, щоб відібрати очки у сильного опонента, але дві власні помилки на своїй половині поля вартували команді одного пункту. Та все ж, без майже половини основного складу ужгородці змогли дати бій фавориту цьогорічного чемпіонату.   
 
 
Арбітр – Іван Родін
Асистенти – Томаш Бабич, Мар’яна Сухан
Спостерігач арбітражу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, поле №2, глядачів 100
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н U17 - "Ковель-Волинь" Ковель U17 1:3
 
Голи: Лакатош, 30 – Федчук, 5, Фринак, 65, Шулига, 68.
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін: Іван Кашуба, Євген Григорчук, Олександр Монастирецький (Володимир Шпилька, 73), Микола Долгош (Артем Іванчик, 65), Богдан Бондарюк, Владислав Іонін, Ростислав Лакатош, Олександр Зубов, Владислав Романюк (Євгеній Пекарь, 48), Владислав Белоусов (Олександр Комар, 70).
Запасні: Андрій Попадинець, Олександр Рац.
Тренер – Михайло Іваниця, Валерій Угрин.
 
Ковель-Волинь: Олег Сухий, Владислав Кочерещук, Олексій Федчук, Микола Миткалик (Тарас Хвіц, 33), Артем Поліщук, Володимир Рабко, Вадим Фринас (Ілля Лабнюк, 73), Назар Приходько, Андрій Приступа (Богдан Залібський, 58), Микола Старушик (Ігор Логвінов, 75), Владислав Шулига.
Запасні: Богдан Громійчук.
Тренер – Юрій Романчук.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 750 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: