Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. УФК-Карпати переграють мукачівців
08:26
ДЮФЛУ. УФК-Карпати переграють мукачівців
6-й тур чемпіонату ДЮФЛУ серед команд Еліт-Ліги МФА U-17 та U-15 грали вдома проти львівських «УФК-Карпати».

ДЮФЛУ. УФК-Карпати переграють мукачівців У порівнянні з попереднім матчем тренер господарів зробив точкові ротації: замість Руслана Усенка рамку воріт захищав Фарід Охунов, а в лінії оборони Тимофія Вербицького змінив Олександр Ніколишин, також в центральній частині поля вийшов Денис Пономаренко.

В принципі йшла рівна гра, і перший гострий момент створили господарі десь в середині тайму флангову передачу в дотик замикав Анатолій Сньозик – трохи неточно. Але в діях господарів було чимало браку  під час передач, причому втрачали м’яч мукачівці на власній половині поля. Саме під час таких дій на лівому фланзі господарів на 39-й хвилині поєдинку сталася втрата м’яча. «Карпатівці» відкотили м’яч у центральну зону на Віталія Трофимчука і той пробив здалеку – Фарід Охунов, хоч і стрибав за м’ячем, та врятувати не зміг – 0:1. Ще через 5 хвилин сталася аналогічна втрата м’яча і вже в карному майданчику захисник МФА сфолив на супернику, а пенальті бездоганно виконав Олександр Черевка.

Як виявилося цей результат став остаточним у цій зустрічі. В другому таймі «карпатівці» спокійно контролювали м’яч й не дозволили господарям створити щось путнє біля власних володінь.       

МФА (Мукачево) U-17 – «УФК-Карпати» (Львів) U-17  – 0:2 (0:2)

Голи: Трофимов 39, Черевка +44

МФА: Охунов (Усенко 46), Ніколишин, Воробей, Сергієнко, Кузнецов (Вербицький 46), Кіпруха ( Полтавець 78), Пономаренко (Трачук 46), Поліщук (Нвачукву 61), Клімковський, Лявинець, Сньозик (Петришинець 67)
Запасний: Дружбляк, Керечан
Тренер: Віталій Пантілов

«УФК-Карпати»: Дубовий, Марченко, Гриньків, Демко, Штифанович, Трофимчук, Костюк В.(Кучеренко 66), Студінікін, Костюк Д., Козловський, Черевка.
Запасні: Шарун, Краснобокий, Кукуруза, Тирлич
Тренер: Віталій Лобасюк.


А от у матчі між МФА U-15  з однолітками «УФК-Карпат» господарі вибудовували гру від оборони й робили ставки на контратаки, де на вістрі діяли Олександр Лаптєв та Іван Карпів. Правда, м’ячі до нападників МФА доходили вкрай рідко, та й захист гостей діяв надійно й не давав жодного шансу господарям. Правда, в першому таймі нічого цікавого не виходило.

А от в другому таймі все змінилося з виходом на поле Владислава Коваля, який зумів замкнути передачу партнерів правда, до цього двоє оборонців МФА не порозумілися, хто має зустрічати гравця, який атакує й прогавили слушний момент. Як наслідок, той віддав передачу і Коваль вдало пробив – 0:1. Далі ж господарі спробували перебудуватися, однак попереду в них мало що виходило, а вже в компенсований час пропустили ще одну атаку від того ж Владислава Коваля. Який подвоїв перевагу гостей.  

МФА (Мукачево) U-15 – «УФК -Карпати» (Львів) U-15  – 0:2 (0:0)

Голи: Коваль 53, 70+1

МФА: Пономаренко, Мельниченко, Гуйманюк, Гачек, Штефанко, Клюфінський, Герц, Тарасевич, Догарєв (Болюк 52), Карпів, Лаптєв (Кірєєв 55).
Запасні: Ліхота, Криванич, Гецко, Штефанюк, Чонка, Станкович, Хамелюк.
Тренер: А. Біляй.

«УФК-Карпати»: Бакус, Костюк, Коробов, Копил, Яхонтов, Марій, Білецький, Лемішко (Тарнакін 1), Труш (Коваль 43), Ломага (Курилюк 63), Шайда
Запасні: Тренер: В.Беззубяк.


На виїзді команди МФА U-16 та  МФА U-14 поступаються «УФК-Карпатам»:  – 1:5 та 0:1 відповідно.
 
Роман СЕНИШИН, прес-служба МФА

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 285 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: