Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 сильніший за львів’ян (ФОТО)
17:47
ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 сильніший за львів’ян (ФОТО)
З новим наставником ужгородці розпочинають другу частину чемпіонату з перемоги.

ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 сильніший за львів’ян (ФОТО)
Дорослий склад Зінедіна провів перший офіційний поєдинок під керівництвом Дениса Пахомова, до того ж ще й на новому місці – на штучному газоні у Середньому. І в самому складі ужгородців було багато дебютантів, які добре себе проявили у сьогоднішній грі.
 
Хоча першими гольову нагоду на 5-ій хвилині матчу, мали саме гості: після виконання кутового Михайлик пробив з відскоком від газону, але не точно. За три хвилини Григоренко наважився на удар з 23 метрів, але повз ворота. Вже у наступній атаці господарі зуміли відкрити рахунок у грі – Вайда поборовся за верховий м’яч у чужій штрафній, круглий відскочив до Пастеляка, який з 18 метрів поцілив точно у дальній кут – 1:0.
 
На 22-ій хвилині Романюк проштовхнув м’яч вперед у штрафну, куди саме увірвався Вайда та переграти воротаря Руслану не вдалось. Ще в одному епізоді Батрин завдавав удару з 23 метрів, але вище. Загалом перша половина гри була не надто видовищною.
 
У другій сорокахвилинці зважаючи на мінімальний рахунок футболісти активізувалися. Григорчук пробивав після подачі корнера та Сало на місці. На 63-ій хвилині Кухарський з 17 метрів провірив на надійність Марушинця, Іван зловив. За дві хвилини Батрин здійснив прохід правим краєм зі зміщенням у штрафну, вийшов на одного кіпера та пробити його з гострого кута не зумів. В ще одній атаці Григоренко розвернувся на вході у штрафну і пробив з 15 метрів, але мимо.
 
На 68-ій хвилині іршавський нападник Зінедіна Батрин виконав подачу з кута поля і м’яч від Помірчого залітає у ворота львів’ян – 2:0.
 
Вже зовсім скоро підопічні Пахомова зняли питання про переможця цього матчу. Лівий захисник Сігетій проникаючою передачею виводить Пастеляка до воріт, Олександр на якусь мить випереджає воротаря на виході і ціною травми переправляє м’яч у ворота – 3:0.
 
Одразу ж капітана Зінедіна, який оформив дубль у цьому матчі, замінили через підозру на перелом руки при зіткненні з воротарем.
 
Збільшити розгромний рахунок міг Мірошниченко, який замикав головою подачу з кутового від Батрина, але шкіряний пройшов трохи вище рамки.
 
Чудовий тренерський дебют Дениса Пахомова і впевнений весняний старт дорослої команди УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін.
 
 
Арбітр – Віталій Мельник
Асистенти – Михайло Лялюк, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Василь Козик
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 60
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 Ужгородський р-н - СДЮШОР-4 U-17 Львів 3:0
 
Голи: Пастеляк, 11, 74 - Помірчий, 68 (автогол).
 
Зінедін: Іван Марушинець, Владислав Романюк (Святослав Севч, 78), Себастьян Феєр, Юрій Мірошниченко, Норберт Сігетій, Олександр Пастеляк, Євген Григорчук, Іван Григоренко (Микола Долгош, 80), Владислав Сташков (Іван Мастяк, 76), Руслан Вайда (Ростислав Лакатош, 41), Владислав Батрин (Олександр Комар, 80).
Запасні: Андрій Шитєв, Олександр Монастирецький.
Тренери – Денис Пахомов, Валерій Угрин.
 
СДЮШОР-4: Віталій Сало (Роман Кривень, 78), Віталій Свачій, Владислав Мельник, Роман Сидор, Михайло Бучко, Максим Помірчий, Богдан Павлик, Семен Гуль, Юрій Кухарський. Андрій Михайлик (Сергій Павлик, 64), Ігор Янковський (Павло Федина, 76).
Запасні: Роман Шеремета.
Тренер – Шумський В.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 679 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: