Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 вириває перемогу у Калуша (ФОТО)
15:07
ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 вириває перемогу у Калуша (ФОТО)
Підопічні Пахомова та Угрина зуміли дотиснути суперника у домашньому поєдинку.

ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 вириває перемогу у Калуша (ФОТО)
Закарпатці активно розпочали гру і вже в перші дві хвилини двічі підряд Батрин вибігав практично на одного воротаря. У першому епізоді йому все ж завадив пробити захисник, а в другому удар Владислава впіймав голкіпер. На 10-ій хвилині Батрин вже вивів Романюка до ворітз правого краю штрафної, але зінедінівець трохи не влучив у дальній кут.
 
Господарі помітно переважали суперника і на 22-ій хвилині зуміли вийти вперед. Після подачі кутового кіпер грає на виході, а Климишин вибиваючи м’яч відправив його у власні ворота – 1:0.
 
Та через дві хвилини калушці організували одну з рідких атак і на вході у штрафну Феєш не по правилам зупинив капітана червоно-білих. Сам Сидорко і реалізував пенальті – 1:1.
 
Досить не логічний гол не збив атакувальний порив ужгородців. На 29-ій хвилині Григорчук подав з флангу на оінію штрафної, Батрин зіграв на випередження і вийшов один в один, але пробив у воротаря. За три хвилини гості створили другий небезпечний момент: після подачі корнера від Лесіва, Климишин пробив головою, м’яч пролетів біля дальньої стійки. На 35-ій хвилині Зінедін заробив стандарт за 21 метру до воріт. Удар Сігетія кіпер перевів у поперечку. Вже на останній хвилині першого тайму Сташков втік по своєму краю до воріт і з гострого кута пробив, але воротар відбив.
 
На другу половину зустрічі Денис Пахомов зробив деякі перестановки, відправивши Романюка у захист, а Григорчука на його місце - правого півзахисника. Замість Лакатоша у центр вийшов Вайда, який на 49-ій хвилині пробивав зі штрафного з 19 метрів, але над воротами.
 
Калуш відповів ударом найактивнішого свого гравця Сидорка з 23 метрів, Марушинець відбив. На 58-ій хвилині ужгородці провели атаку через лівий край, Сташков протягнув м’яч до штрафної і віддав на Батрина у центр, але Владислав з 6 метрів пробив над воротами.
 
З середини другого тайму темп гри впав, гравці вже менш активно пересувались по полю і здавалось, що гра закінчиться нічиєю. Та за десять хвилин до завершення матчу Григоренко віддав загострюючу передачу вперед на хід Батрину, який відірвався від опікуна, вийшов сам на сам і забив переможний гол – 2:1.
 
Після цього підопічні Пахомова відійшли назад, щоб утримати потрібний результат, і це їм вдалося. Дорослий склад УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін продовжує свою безпрограшну серію.
 
 
Арбітр – Олег Федьків (Львів)
Асистенти – Томаш Бабич, Мар’яна Сухан
Делегат матчу – Василь Козик
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 30
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 Ужгородський р-н – ФК "Калуш" U17 2:1
 
Голи: Батрин, 70, - Климишин, (автогол), 22, Сидорко, 24 (пен.)
 
Зінедін: Іван Марушинець, Себастьян Феєр, Юрій Мірошниченко, Норберт Сігетій, Євген Григорчук, Ростислав Лакатош (Руслан Вайда, 41), Олександр Пастеляк, Іван Григоренко, Владислав Сташков, Владислав Романюк, Владислав Батрин.
Запасні: Іван Мастяк, Андрій Шитєв, Святослав Севч, Микола Долгош, Олександр Комар, Андрій Попадинець.
Тренер – Денис Пахомов, Валерій Угрин.
 
Калуш: Костянтин Олайкистий, Дмитро Ширя, Юрій Климишин, Юрій Яцків, Максим Лесів, Назар Федишин, Владислав Сидоренко, Богдан Луцк, Максим Лаюк, Роман Гайзлер.
Запасні: Богдан Ільків, Андрій Левицький, Андрій Шуст, Любомир Петрів, Микола Відливаний.
Тренер – Лесів.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 739 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: