Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін вдома здобуває чотири очки (ФОТО)
23:42
ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін вдома здобуває чотири очки (ФОТО)
Ужгородські команди кладуть чергові залікові бали до своєї скарбнички.

ДЮФЛУ. УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін вдома здобуває чотири очки (ФОТО)
Підопічні Василя Ороса були налаштовані здобути першу перемогу у сезоні і зі старту створили декілька небезпечних моментів. На 8-ій хвилині Повхан виборов м’яч у двох захисників у штрафній і викотив Булезі під удар з 8 метрів та Василь дивом не влучає в рамку. Далі Лютнянський пробив з 19 метрів, але повз дальній кут.
 
А от гості чи не першу свою вилазку до чужих воріт завершили голом. Дякун протягнув м’яч до чужої штрафної і віддав лівіше на Вігака, який опинився один перед воротарем і пробив повз нього – 0:1.
 
З часом господарі відійшли від гольового шоку і на 27-ій хвилині зуміли вирівняти становище. Мастяк подав у штрафну, воротар у боротьбі за верховий м’яч зіткнувся з Лютнянським, а Максимець в один дотик переправив м’яч вже у пусті ворота – 1:1.
 
Ужгородці володіли територіальною перевагою та в них виникали проблеми із останнім пасом. А в деяких випадках гравці перетримували м’яч і втрачали момент для удару. На 40-ій хвилині Максимець відібрав м’яч і пробив з 19 метрів, але не точно.
 
На початку другого тайму Дякун мав можливість вивести свою команду вперед та не зумів переграти Марушинця у ближньому бою. На 52-ій хвилині подачу зі стандарту від Мастяка підібрав Хила і влучно пробив з 10 метрів – 2:1.

Надалі команди зосередили своє протистояння у центрі поля, без суттєвих загострень. Лише за три хвилини до завершення поєдинку Повхан спробував пробити кіпера з гострого кута, але Хромишин відбив.
 
Мінімальна та більш ніж заслужена дебютна перемога команди Василя Ороса у ДЮФЛ України.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 Ужгородський р-н - ДЮСШ-3 U-17 Івано-Франківськ 2:1
 
Голи: Максимець, 27, Хила, 52 – Вігак, 12.
 
Зінедін: Іван Марушинець, Іван Мастяк, Юрій Мірошниченко, Віталій Кузьма,Іван Хила, Михайло Романко (Юрій Канюк, 64), Максим Лютнянський, Максим Максимець, Владислав Загреба (Павло Улашин, 68), Іван Повхан, Василь Булеза.
Запасні: Ростислав Фрінцко, Ярослав Левко, Владислав Сабов, Віталій Лісняк.
Тренер – Василь Орос.
 
ДЮСШ 3: Михайло Хромишин, Руслан Мельникович, Назар Гарасим, Володимир Морман, Олександр Кучер, Артемій Опанащук, Андрій Тулубінський, Ігор Мацола, Денис Дякун, Владислав Вігак, Адріан Поліщук.
Запасні: Максим Польовий, Андрій Василик, Роман Легкий, Микола Кінаш, Валентин Бойчук, Юрій Селезньов.
 
 
 
У поєдинку молодших команд також спостерігалась невелика перевага за господарями, які вже на першій хвилині зусиллями Марюхнича завдали першого удару в рамку, воротар впіймав. На 9-ій хвилині подачу з кутового намагався заштовхати у ворота Симочко, але поперечка врятувала ДЮСШ-3.
 
Єдиний небезпечний епізод біля воріт Матея виник на 14-ій хвилині Ненгрин пробив зі штрафного з 30 метрів та воротар забирає. На 32-ій хвилині Шаленик прорвався справа у штрафну і віддав на Симочка, який в один дотик з 12 метрів пробив над воротами.
 
У другому таймі ударами із-за меж штрафної намагались забити переможний гол Марюхнич та Бутрик, але все марно. Численні довгі передачі вперед в розрахунок на Симочка були не ефективними, а фланги працювали вже не так активно, як в першому таймі.
 
Цей суперник був цілком по зубам Зінедіну та дотиснути його їм не вдалось, тож підопічні Іваниці задовольняються одним балом.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-15 Ужгородський р-н - ДЮСШ-3 U-15 Івано-Франківськ 0:0
 
Зінедін: Роберт Матей, Андрій Шовш, Михайло Ференцик, Станіслав Терпак, Ігор Дьордяк, Мілан Бутрик, Дмитро Шаленик, Іван Марюхнич, Юрій Заяць (Павло Піпта, 56), Нікіта Кроулі (Микола Кешкентій, 62), Василь Симочко.
Запасні: Максим Росул, Станіслав Печко, Дмитро Попіль, Арсеній Орос, Михайло Митровка.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
ДЮСШ 3: Денис Волошин, Андрій Кріцак, Тарас Тирлич, Борислав Чебенюк, Віталій Стецюк, Максим Юхненко, Василь Костик, Максим Орляк, Ростислав Нілет, Іван Олексин, Іван Ненгрин.
Запасні: Денис Саргенюк, Андрій Насіняк, Богдан Некрей, Владислав Савчук, Арсен Ткачук, Артем Гурик, Віктор Курилич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 829 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: