Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Ужгородці програють у Моршині
11:58
ДЮФЛУ. Ужгородці програють у Моршині
29 квітня відбулися матчі 14-го туру серед команд вищої ліги Дитячо-Юнацької Футбольної Ліги України у четвертій групі.

ДЮФЛУ. Ужгородці програють у Моршині
у Моршині першими грали команди 2000 року народження.
 
29 квітня 2017 р. 12 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». Мінлива хмарність. Часом дрібний дощ. 8 градусів.

Арбітр: Ігор Садковський (Тернопіль).
Асистенти арбітра: Ростислав Андрунишин (Івано-Франківськ) та Віталій Барко (Івано-Франківськ).
Спостерігач ФФУ: Олександр Бринза (Львів).

U-17. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:0 (1:0)
 
Голи: Михайло Лукач (30), Артур Відерський (70).
 
Перша половина першого тайму пройшла в рівній боротьбі і без моментів. Проте потім господарі захопили ініціативу і почали створювати небезпечні моменти біля воріт ужгородців. Перший дзвіночок пролунав на 27-й хвилині, коли після поджачі з кутового Максименком пробивав Лукач, проте м'яч з порожніх воріт виніс захисник, а після повторного удару Відерського круглий пролетів вище воріт. Однак вже через дві хвилини господарі повели в рахунку, розігравши комбінаційну атаку. Лукач, отримавши передачу, на підступах до штрафного майданчика, відтер корпусом суперника і віддав направо на Фоміна, який прострілив вздовж воріт, де першим на м`ячі був той же Лукач. Одразу після цього центрфорвард «Скали» міг подвоїти рахунок, однак його удар метрів з 18-ти прийняла на себе права стійка.
 
Та ж права стійка лише на протилежних воротах, оскільки це був вже другий тайм, знову врятувала гостей на 51-й хвилині, коли пробивав Волков і воротар кінчиками пальців дотягнувся до шкіряного. А от на 70-й хвилині ніщо не завадило центральному захиснику «Скали» Артуру Відерському відзначитися вдруге. Його удар зі штрафного метрів з 19-ти, призначеного за фол на Лукачу, був і сильним, і точним.
 

29 квітня 2017 р. 14 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». Мінлива хмарність. Часом дрібний дощ. 8 градусів.

Арбітр: Ігор Садковський (Тернопіль).
Асистенти арбітра: Ростислав Андрунишин (Івано-Франківськ) та Віталій Барко (Івано-Франківськ).
Спостерігач ФФУ: Олександр Бринза (Львів).
 
U-15. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) – 1:0 (1:0).
 
Гол: Володимир Шевчук (12)
 
У попередньому турі ужгородці вдома відібрали два очки в лідера групи – львівського «УФК-Карпати», розійшовшись «сухою» нічиєю. Тому «Скала» віднеслась з повною серйозністю до цього поєдинку. Єдиний м’яч у цій зустрічі провів Володимир Шевчук, потужно пробивши над голкіпером на 12-й хвилині. А ще до взяття воріт міг відзначитися капітан моршинців Олег Матуляк проте за гостей зіграла поперечка. На 23-й хвилині Матуляк вдруге, цього разу головою, влучив у поперечину, після подачі з кутового Максимівим. І надалі м’яч вперто не йшов у ворота закарпатців, хоча гольових моментів було чимало.
 
У другому таймі глядачі сподівалися на продовження результативності з боку господарів і поліпшення різниці забитих і пропущених м`ячів, однак «Скала» грала не так активно в атаці і в підсумку обмежилася одним забитим голом.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 773 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: