Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Ужгородці зазнають поразок у Моршині (ВІДЕО)
11:36
ДЮФЛУ. Ужгородці зазнають поразок у Моршині (ВІДЕО)
У першому турі ДЮФЛ України ужгородський СДЮСШОР не зміг на рівних протистояти "Скалі".

ДЮФЛУ. Ужгородці зазнають поразок у Моршині (ВІДЕО)
Стартовому свистку передувала офіційна церемонія відкриття нового футбольного сезону чемпіонату ДЮФЛ України. Під виконання державного гімну України капітани команд Назар Цвик («Скала») та Юрій Бойкул (СДЮШОР) підняли державний прапор. А далі була гра.
 
Забігаючи наперед, у цьому поєдинку на полі була одна команда – господарів, яка переважала свого суперника за всіма критеріями. Відчувалося, що взяття воріт ужгородців – лише питання часу. Проте він йшов, а голів не було. Однак все стало на місця у таймі другому. Перший гол відбувся на 5-й хвилині другої 40-хвилинки. Після прострілу з лівого флангу, першим на мячі був Олег Фенюк, який в один дотик переправив круглого метрів з 3-4-х.
 
Автором другого взяття воріт став Іван Калька, який сам заробив пенальті і сам його реалізував, розвівши м`яч і воротаря у різні кути.
 
А масну крапку у грі поставив центральний півзахисник Владислав Болюк, який вже у компенсований час обікрав суперника і потужно з правої ноги пробив під поперечку – 3:0.

 
9 вересня 2017 р. 12 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». Сонячно. 25 градусів.

Арбітр: Олександр Циганков (Тернопіль).
Асистенти арбітра: Олег Дуцяк та Софія Причина (обидва – Львівська обл.).
Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).
U-17. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮШОР (Ужгород) – 3:0 (0:0)
 
Голи: Фенюк (45), Калька (63-пен.), Болюк (80+3).

 
За схожим сценарієм відбувався і другий матч цього ігрового дня. Вихованці Івана Кованди лише у другому таймі зуміли вразити ворота команди-суперника. Володіючи беззаперечною перевагою, юні моршинці довго не могли «підібрати ключі» до воріт Артема Чамати. Особливо не щастило Іллі Суботіну. Запам`яталося як на 30-й хвилині він не влучив головою з кількох метрів після навісу з правого флангу Владиславом Бучакчийським, а на 50-й хвилині пробачив суперника пробиваючи з близької відстані після навісу з кутового, який виконував Олег Гавронський. Третю нагоду Ілля не використав вже у компенсований час, не влучивши по м`ячу після навісу Максима Бомащука. Також супершанс був у Владислава Таланова у першому таймі, однак центрфорвард з близької відстані пробивав на силу і м`яч просвистів вище воріт.
 
Що не вдалося партнерам, те зробив капітан «Скали» Владислав Бучакчийський. Наприкінці матчу він виконував навісну подачу з правого флангу, однак круглий несподівано для всіх і, насамперед для воротаря гостей, залетів у ворота СДЮШОР. Так, це був курйозний гол, однак на нього гравці моршинської команди заслужили, награли вони на перемогу і були винагороджені за свою старанність.

 
9 вересня 2017 р. 14 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». Сонячно. 25 градусів.

Арбітр: Олександр Циганков (Тернопіль).
Асистенти арбітра: Олег Дуцяк та Софія Причина (обидва – Львівська обл.).
Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).
 
U-15. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮШОР (Ужгород) – 1:0 (0:0)
 
Гол: Бучакчийський (68).
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 775 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: