Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ: в Ужгороді СДЮСШОР сильніший за Говерлу (ФОТО)
23:42
ДЮФЛУ: в Ужгороді СДЮСШОР сильніший за Говерлу (ФОТО)
19 вересня в Ужгороді СДЮСШОРівці на стадіоні «Спартак» приймали однолітків з «Говерли».

ДЮФЛУ: в Ужгороді СДЮСШОР сильніший за Говерлу (ФОТО) На правах господарів підопічні Пінковського помчали вперед і уже на 7 хв. матчу зусиллями Василя Кормоша повели у рахунку – 1:0. Не довго цьому раділи вболівальники, адже вже через три хвилини Артем Баятян зрівняв рахунок – 1:1. Більше забити ні одні, ні інші у першому таймі не змогли.

У другій половині гри господарі переважали суперників, і це дало результат: на 62 хв. Тиберій Габовда переграв кіпера суперників, і СДЮСШОРівці вдруге у цьому матчі вийшли вперед. На 72 хв. вони подвоїли перевагу: Габовда записав на свій рахунок дубль.

СДЮСШОР втримали перевагу, і з рахунком 3:1 переграли «Говерлу».


Ужгород, стадіон «Спартак»
Кількість глядачів: 150.

Арбітр: Юрій Малаха
Асистенти арбітра: Віктор Магурський, Микола Маточка

СДЮСШОР (Ужгород) U -16 – «Говерла» (Ужгород) U -16 3:1 (1:1)

Голи: Василь Кормош 11, Тиберій Габовда 62, 72 – Артем Баятян 10.

СДЮСШОР (Ужгород): Михайло Готра, Іван Гальчук, Едуард Ростока, Василь Кормош, Михайло Русин, Назарій Пригара, Василь Луців, Роберт Якоб, Назар Зінчук, Тиберій Габовда, Петро Луців.
Запасні: Олександр Костик, Володимир Качаєв, Євген Макар, Василь Березнай, Руслан Куртанич, Роман Черевка, Євген Купар.
Тренер: Пінковський В.В.

«Говерла» (Ужгород): Максим Колісник, Олександр Олійник, Іван Глагола, Антон Береш, Олександр Сірий, Іван Костак, Василь Кривка, Іван Байса, Максим Попов, Артем Атамась, Артем Баятян.
Запасні: Юій Корнеєв, Віктор Зан, Крістіан Пекарь, Олег Лозан, Володимир Онищук, Денис Тей, Руслан Соломка.
Тренер: Куделко В. С.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.


 
У другому матчі ДЮФЛУ, що відбувся сьогодні, 19 вересня, на ужгородському стадіоні «Спартак», зустрілись СДЮСШОР та ФК «Говерла» 2002 року народження.
 
Зі стартових хвилин господарі почали активніше, і через 9 хв. після стартового свистка повели у рахунку: Василь Роботишин подав з кутового на Дочинця, і Роман головою переграв кіпера «Говерли» – 1:0. Через кілька хвилин Дочинець міг відзначитися вдруге, але на його хороший удар Ігор Боднар відповів не менш хорошим сейвом. Гості вперше вдарили у ствір воріт на 23 хв.: Ігор Резніченко завдав потужного удару, і якби не вдала гра воротаря господарів, рахунок став би рівним. Під завісу першого тайму «Говерла» додала, але забити так і не зуміла.
 
На початку другої половини гри господарі могли подвоїти перевагу, та захисники суперника були проти. Гості з відповіддю не забарилися: через декілька хвилин Вадим Буля завдав потужного удару зі штрафного, але Дмитро Кашка вміло парирував небезпеку.
 
Під кінець матчу гра вирівнялася, команди обмінювалися небезпечними моментами. У СДЮСШОРа головну нагоду змарнував Вадим Мердєєв, а у «Говерли» – В’ячеслав Ільтьо. В обох епізодах рятували воротарі. Перед фінальним свистком господарі могли подвоїти перевагу: Вадим Мердєєв обійшов захисників, але переграти воротаря «ведмедів» не зумів.
 
СДЮСШОР зумів втримати мінімальну перевагу і переграти «Говерлу» – 1:0.

 
Ужгород, стадіон «Спартак»

Арбітр: Юрій Малаха
Асистенти арбітра: Віктор Магурський, Микола Маточка.

СДЮСШОР U-14 – «Говерла» U-14 1:0 (1:0)

Гол: Роман Дочинець 9.

СДЮСШОР: Дмитро Кашка, Дмитро Ганич, Володимир Дзоф, Адріан Мігалко, Євген Мукомела, Василь Роботишин, Денис Смосар, Станіслав Ковсиль, Михайло Маркович, Вадим Мердєєв, Роман Дочинець.
Запасні: Антон Романко, Крістіан Катона, Деян Пеца, Олександр Митро, Даніел Борис, Юрій Федак.


«Говерла»: Ігор Боднар, Ярослав Маланка, Вадим Буля, Віталій Кузьма, Іван Хима, В’ячеслав Ільтьо, Василь Булеза, Іван Степанкович, Іван Глушко, Владислав Іванчо, Віктор Резніченко.
Запасні: Андрій Ханітан, Олександр Зубов, Іван Попович, Жолт Сегеді, Роман Калій, Владислав Нікіфоров, Мартин Балеша, Дмитро Русин.
Олег МИКИТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1776 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Юра Корнєєв  
0
І відео

1 Юра Корнєєв  
0
Є ще фото з гри Сдюшор-Говерла u-16?

الاسم *:
Email *:
كود *: