Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Закарпатці у 18-му турі +1=4-5
13:59
ДЮФЛУ. Закарпатці у 18-му турі +1=4-5
В останньому турі чемпіонату ДЮФЛ України закарпатські клуби змогли порадувати лише однією перемогою.

ДЮФЛУ. Закарпатці у 18-му турі +1=4-5
В останньому турі боротьбу за місця наверху таблиці вели наймолодші колективи СДЮСШОР та Зінедін. Саме вони і були чи не єдиними, хто набрав очки.
 
Підопічні Вайданича здобули потрібний результат, зігравши внічию з УФК-Карпати і виграли свою групу ДЮФЛУ. У чвертьфіналі (2 та 9 червня) ужгородці зустрінуться із четвертою командою групи 1 – Барса Суми.
 
Не програти грізному супернику змогли команди Стегури та Куделка. Всі інші поступались львівським Карпатам, здебільшого з розгромним рахунком.
 
Тренерський штаб мукачівців, які посіли 9-у сходинку в загальному заліку групи 4 і для них цей тур вже не мав жодного турнірного значення, розглядав ці матчі як елемент підготовки до наступних поєдинків з представниками групи 1 за збереження прописки в вищій лізі. В перехідних матчах МФА зійдеться з київською «Зіркою».
 
 
Перша ліга
 
Чергове поповнення очкового багажу на виїзді оформили УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін. Підопічні Бисаги та Дороговича всю гру провели «на воротах» Надії, проте дотиснути суперника не змогли, тож розташувались на підступах до трійки лідерів, ділячи четверту позицію ще з двома клубами.
 
Команда Пахомова та Угрина закінчила чемпіонат на мажорній ноті перемігши у Копиченцях 1:2, завдяки дублю Владислава Батрина. Цим вони підвели риску під надзвичайно вдалими виступами у другій частині чемпіонату, де у восьми матчах лише одного разу програли. 
 
У загальному заліку команда Ужгородського району зуміли здійснити ривок і піднятися у верхню половину таблиці, у дебютному сезоні залишивши позаду себе таких маститих суперників як Ніка, яка минулого сезону виступала ще у Вищій лізі ДЮФЛУ, та винниківський Рух.
 
 
U14
МФА Мукачево - Карпати Львів 1:5
СДЮСШОР Ужгород - УФК-Карпати Львів 1:1
 
U15
УФК-Карпати Львів - СДЮСШОР Ужгород 2:2
Карпати Львів - МФА Мукачево 3:0
 
U16
МФА Мукачево - Карпати Львів 0:2
СДЮСШОР Ужгород - УФК-Карпати Львів 2:6
 
U17
УФК-Карпати Львів - СДЮСШОР Ужгород 5:0
Карпати Львів - МФА Мукачево 1:1
 
 
Перша ліга
 
U15
Надія Копиченці Тернопільська - УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін Ужгородський р-н 0:0
 
U17
Надія Копиченці Тернопільська - УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін Ужгородський р-н 1:2

к 4

кк 4

4

5




 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 515 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: