Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Закарпатці у 3-му турі +3=4-3
14:09
ДЮФЛУ. Закарпатці у 3-му турі +3=4-3
23 та 24 вересня відбулись матчі третього туру ДЮФЛ України у Вищій та четвертого туру у Першій лізі.

ДЮФЛУ. Закарпатці у 3-му турі +3=4-3
Надзвичайно вдало у цьому турі виступили команди СДЮСШОР, які здобули дві перемоги та дві нічиї. Знову позитивним результатом порадували дві наймолодші команди. Підопічні Вайданича взагалі утвердилися у ролі лідера своєї групи. Перші очки набрали найстарші ужгородці, які залишили останню позицію таблиці.
 
Мукачівські команди лише в старших вікових категоріях зуміли дати бій Волині, здобувши чотири очки, завдяки яким піднялись у середину турнірної таблиці.

 
Перша ліга
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін здобув обома складами перші виїзні очки, продовживши свою серію вдалих виступів у Першій лізі ДЮФЛ України. Команда Михайла Іваниці зуміла втримати нічию з львівським клубом, який йде у трійці лідерів. "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін опустився на десяте місце, хоча після чотирьох турів у таблиці велика щільність, до четвертої позиції ужгородцям всього один пункт, до другого - два очки.
 
Молодша команда "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін після «сухого» початку налагодила свої атакувальні дії і забили чотири голи у останніх двох матчах, які приносили залікові бали ужгородцям.
 
У Львові закарпатці першими зуміли вийти вперед завдяки голу нападника Василя Симочка, який результативно пробив головою після навісу зі штрафного. В кінці першого та на початку другого тайму СДЮШОР-4 провів два голи, в обох випадках не впевнено діяв наш воротар. Та зінедінівці продовжували йти вперед створивши достатньо нагод для голу і ближче до завершення гри Сергій Любка зрівняв рахунок - 2:2. Міг Любка стати і автором дублю, однак не реалізував вихід один в один, влучивши у стійку. Як відмітив наставник "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U15 Іван Бисага, ця гра була поки найкращою у порівнянні з попередніми матчами чемпіонату і вони цілком могли розраховувати на перемогу у Львові.
 
Після чотирьох турів команда з Ужгородщини йде на сьомій сходинці, відстаючи від четвертого на два очки, а от трійка лідерів потрохи відривається від інших команд.
 
 
U14
"СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці 2:0
"МФА" Мукачево - "Волинь" Луцьк 0:3
 
U15
"Волинь" Луцьк - "МФА" Мукачево 3:0
"BRW-ВІК" В.-Волинський - "СДЮСШОР" Ужгород 0:2
 
U16
"СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці 0:0
"МФА" Мукачево - "Волинь" Луцьк 3:0
 
U17
"Волинь" Луцьк - "МФА" Мукачево 3:2
"BRW-ВІК" В.-Волинський - "СДЮСШОР" Ужгород 1:1

 
Перша ліга
 
U15
"СДЮШОР-4" Львів - "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н 2:2
 
U17
"СДЮШОР-4" Львів - "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н 0:0
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 763 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: