Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Закарпатці у 5-му турі +3=0-7
09:53
ДЮФЛУ. Закарпатці у 5-му турі +3=0-7
21 та 22 жовтня відбулись матчі сьомого туру ДЮФЛ України у Вищій та дев'ятого туру у Першій лізі.

ДЮФЛУ. Закарпатці у 5-му турі +3=0-7
У другому турі поспіль ужгородці та мукачівці визначають сильнішого у очному протистоянні. Як і тиждень тому СДЮСШОР двічі переграв принципового суперника з однаковим рахунком. Команда Михайла Стегури після цієї перемоги піднялась на шосте місце і тепер відстає від третього на чотири бали.
 
Підопічні Пінковського здобули першу свою перемогу у чемпіонаті і залишили останню сходинку.
 
Першої невдачі зазнали наймолодші СДЮСШОРівці, мінімально поступившись в Івано-Франківську та це не вплинуло на їхнє розташування, вони продовжують йти першими. МФА зазнало найбільшої поразки у цьому сезоні.
 
СДЮСШОР U16 програв Прикарпаттю і пропустив їх вперед, тепер ужгородці шості. Мукачівська команда здолала вдома волинян і піднялась на четверту сходинку.

 
Перша ліга
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін приймав вдома лідера своєї групи. В обох матчах наші хлопці були дуже близькими, щоб відібрати очки у фаворита, та у випадку старшої команди ужгородцям бракувало 15 хвилин, щоб втримати нічию.
 
Молодший колектив поступився мінімально, але наприкінці гри не використав декілька хороших моментів і змусив сильно нервувати вболівальників гостей.
 
Вже у четвер, 26 жовтня, зінедінівці зіграють матчі 10-го туру і поїдуть в Івано-Франківськ до місцевої Ніки, яка вилетіла із Вищої ліги минулого сезону. Ніка U17 має на чотири очки більше від ужгородців і йде вище на три позиції. Івано-франківці багато забивають, маючи другий показник у групі.
 
Для молодших гравців "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін цей виїзд буде менш складним, адже однолітки із Ніки йдуть на дві позиції нижче, тож підопічні Бисаги та Дороговича спробують заробити чергові очки.



Вища ліга
7 тур (21 жовтня)
 
U14
"МФА" Мукачево - "BRW-ВІК" В.-Волинський 0:4
"Прикарпаття" І.-Франківськ - "СДЮСШОР" Ужгород 1:0

U15
"СДЮСШОР" Ужгород - "МФА" Мукачево 1:0

U16
"МФА" Мукачево - "BRW-ВІК" В.-Волинський 2:1
"Прикарпаття" І.-Франківськ - "СДЮСШОР" Ужгород 3:1

U17
"СДЮСШОР" Ужгород - "МФА" Мукачево 1:0
 
 
Перша ліга
9 тур (22 жовтня)
 
U15
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н - "Ковель-Волинь" Ковель 0:1

U17
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н - "Ковель-Волинь" Ковель 1:3

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 616 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: