Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Зінедін" та "Ніка" обійшлись без голів (ФОТО)
17:57
ДЮФЛУ. "Зінедін" та "Ніка" обійшлись без голів (ФОТО)
В обох поєдинках ужгородці були ближчими до перемоги та дотиснути суперника не вдалось.

ДЮФЛУ.
Більша увага приділялась саме зустрічі старших колективів, які йдуть у провідній трійці у турнірній таблиці. Чи не в першій атаці через лівий край Фрінцко віддає на Повхана, який віддає у вільну зону на лінію штрафної, куди вривається Максимець, на швидкості обходить воротаря, але з гострого кута б’є вище. Гості відповіли на 5-ій хвилині ударом Шевчука з 17 метрів, м’яч пройшов біля стійки.
 
З середини тайму іванофранківці перехопили ініціативу і створили декілька небезпечних моментів. На 20-ій хвилині Осадца бив справа з 14 метрів, кіпер парирує, його ж добивання було заблоковано захисниками. За шість хвилин після стандарту Осадца забиває головою, але лайнсмен фіксує офсайд. Далі на 31-ій хвилині Голендир пробив з 24 метрів, Марушинець грає надійно. На 38-ій хвилині Михайлишин замикавв простріл та його удар з 10 метрів забрав воротар.
 
Та кінцівка першого тайму була за господарями. Максимець стрімко пройшов зліва у штрафну, вийшов сам на сам, але забув вдарити, відпустивши м’яч воротарю в руки. За хвилину Максимець вже асистував Повхану, який опинився перед одним Макарієм та переграти його не зміг.
 
В перші п’ять хвилин по перерві Лютнянський двічі пробивав з штрафних, проте йому забракло влучності. На 61-ій хвилині знову капітан виконує стандарт з 19 метрів, але вище. Червоно-білі нарощували тиск на ворота Ніки. Повхан вибіг до воріт з лівого флангу, проте його удар знову парирує голкіпер.
 
На 70-ій хвилині Повхан прострілив справа та Максимець не зміг завдати точного удару з п’яти метрів. За мить Хила навісив зі штрафного, Лютнянський пробив головою, але поперечка зіграла за гостей. Іванофранківці лише за чотири хвилини до завершення поєдинку змусили здійснити сейв Марушинця – Михайлишин подав, а Семчишин пробив головою. Апогеєм марнотратства закарпатців стала передостання хвилина, коли Повхан здійснив передачу у карну зону, Лютнянський прийняв і другим дотиком пробив з 8 метрів, але над воротами.
 
Команда Василя Ороса втратила хорошу нагоду наздогнати Ніку, проте вже дев’ять матчів не програє.

 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 Ужгородський р-н – Ніка U-17 Івано-Франківськ 0:0
 
Зінедін: Іван Марушинець, Ігор Бочкоі (Дмитро Ріпич, 22), Юрій Мірошниченко, Іван Хила, Іван Мастяк, Михайло Романко, Ростислав Фрінцко (Павло Улашин, 41), Максим Лютнянський, Владислав Загреба, Максим Максимець, Іван Повхан.
Запасні: Віталій Лісняк.
Тренер – Василь Орос.
 
Ніка: Андрій Макарій, Роман Кіндрат, Сергій Волощук, Кіріл Шевчук, Назарій Осадца, Іван Григорів, Василь Голендир, Денис Рабуцький, Олег Михайлишин, Дмитро Семчишин, Олег Пазюк.
Запасні: Юрій Балита, Святослав Карабінович, Владислав Сацков, Микола Кочет, Юрій Храбатин, Роман Свирида.

 
 
Зінедін підійшов до цього матчу без свого основного дуету нападників – Симочка та Кроццолі, тож тренеру ужгородців довелось робити перестановки на полі.
 
Поєдинок молодших колективів розпочався з активних дій господарів. На 7-ій хвилині Марюхнич бив з 10 метрів, але не точно. Та з часом гра трохи вирівнялась, хоча гості практично не загрожували воротам Зінедіну. На 20-ій хвилині Ференцик здійснив слаломний прохід через центр і вивів Кешкентія на ворота та його удар заблокував захисник. Ніка може похвалитися лише не точним ударом з 22 метрів у виконанні Назарука. Штатний виконавець стандартів у закарпатців Мілан Бутрик на 31-ій хвилині пробивав з 19 метрів, але воротар впіймав.
 
Другий тайм був менш динамічним та практично без моментів. Михайло Іваниця за наступні тридцять п’ять хвилин перепробував трьох гравців на вістрі нападу та все безрезультатно. Численні стандарти виносились високими захисниками іванофранківців. На 62-ій хвилині гості загрожували воротам Матея після кутового, Назарук пробив головою, але вище.
 
Господарі збились на лонгболи, за які в передній лінії не було кому зачепитись. Тож і в другому матчі між цими клубами нулі на табло.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 – Ніка U-15 Івано-Франківськ 0:0
 
Зінедін: Роберт Матей, Михайло Ференцик, Ігор Дьордяк, Станіслав Терпак, Андрій Шовш, Дмитро Шаленик, Мілан Бутрик,Станіслав Печко, Іван Марюхнич, Микола Кешкентій, Павло Піпта (Арсеній Орос, 51 (Кіріл Голяна, 60)).
Запасні: Максим Росул, Дмитро Попіль.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
Ніка: Олег Андрійчук, Віктор Назарук, Олег Хома, Іван Бабій, Максим Андрусяк, Владислав Драбич, Олександр Дідух, Назарій Громадюк, Максим Мудрий, Давид Литвинець, Анатолій Саврій.
Запасні: Олександр Маховський, Ярослав Бабак, Олександр Балагура, Андрій Пятківський.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 722 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: