Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Зінедін" вчиняє розгром "Урагану" (ФОТО)
23:11
ДЮФЛУ. "Зінедін" вчиняє розгром "Урагану" (ФОТО)
У неділю, 5 травня, Зінедін приймав вдома івано-франківський Ураган у рамках чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ.
Зінедін на правах господаря першим створив гострий момент, Криськів віддає на Хайнаса, який з 12 метрів б’є вище воріт. Ураган відповів одразу, причому результативно. Капітан гостей вирішив пробити прямим ударом стандарт з 34 метрів і не прогадав – 0:1.
 
Підопічні Ороса пішли у наступ та до середини тайму у них нічого не виходило. На 25-ій хвилині Повхан подав зліва, Канюк замикав на іншому куті штрафної, але не точно. На 28-ій хвилині Романко пробив з штрафного з 20 метрів, мимо. Та за хвилину Романко знову підходить до м’яча з 24 метрів і пробиває воротаря – 1:1.
 
До перерви міг вивести свою команду вперед Криськів, однак не реалізував перспективний вихід на ворота.
 
На 45-ій хвилині Повхан бив з 15 метрів, але вище. Гості також занесли до свого активу удар по воротам, Остафійник з 25 метрів пробив над воротами. На 52-ій хвилині Повхан розстрілює ворота з семи метрів, але поперечка стала на заваді. На 56-ій хвилині захист Зінедіну проспав ривок Куриліва, який вийшов один в один з Лісняком і перекинув його, м’яч влучає у стійку, а далі Мориляк виносить його з лінії.
 
Дідо закинув у штрафну на Криськіва, який головою намагався підправити у ворота та Ящук зловив. Ураган зміг забити вдруге, однак лайнсмен фіксує офсайд у Стадніка. На 67-ій хвилині Повхан помчав за довгою передачею від партнера, воротар побіг на перехват, однак не встиг і форвард з гострого кута відправляє м’яч у ворота – 2:1.
 
Цей гол позитивно вплинув на господарів і вони одразу забили ще два м’ячі. Мориляк прострілив справа, Загреба на дальній стійці віддає в центр Криськіву, який забиває з 8 метрів – 3:1.
 
За три хвилини Романко здійснив перехоплення перед чужою штрафною, пасує на Повхана, а той далі на Криськіва і Андрій оформлює дубль – 4:1.
 
Гра була зроблена і зінедінівцям залишилось довести гру до логічної перемоги.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 Ужгородський р-н - Ураган U17 Івано-Франківськ 4:1
 
Голи: Романко, 29, Повхан, 67, Криськів, 69, 72 - Попівняк, 4.
 
Зінедін: Віталій Лісняк, Юрій Дідо, Михайло Романко, Іван Мастяк (Олександр Русин, 56), Іван Повхан (Ростислав Дюгованець, 72), Ігор Бочкої (Владислав Загреба, 57), Юрій Канюк (Олександр Завацький, 77), Андрій Криськів, Едуард Мориляк, Святослав Сивч, Віталій Хайнас.
Запасні: Владислав Вашкеба, Михайло Белла, Дмитро Ріпич.
Тренер – Василь Орос, Валерій Угрин.
 
Ураган: Тарас Ящук, Владислав Сметецинський, Андрій Чистяков, Богдан Сакойца, Денис Остафійник, Марк Попівняк, Максим Стаднік, Олександр Пащак, Андрій Ткачук, Сергій Бельбас, Юрій Курилів.
На заміну виходили: Олег Гордієвич, Назар Антонюк, Сергій Корвацький.
 
 
У другій грі гості також як могли чинили опір ужгородцям та уникнути розгрому їм не вдалось. Хоча перший гострий випад був біля воріт Матея, коли Корнута пробивав з 12 метрів зліва, проте не точно. На 10-ій хвилині Печко з 19 метрів сильно пробив, але повз праву дев’ятку. На 16-ій хвилині Марюхнич вивів Зайця на ударну позицію з 9 метрів та м’яч зрізався з ноги і полетів від воріт. За дві хвилини Бутрик вдало піймав відскок і сходу пробив з 26 метрів – 1:0.
 
На 28-ій хвилині Шовш подав з флангу, Марюхнич продовжив головою на дальню стійку, де Шаленик пробив з 6 метрів та Кавінський виносить з лінії. За хвилину подача з кутового завершується ударом Терпака з 17 метрів – 2:0.
 
На 31-ій хвилині Шаленик віддає вперед на Марюхнича, який втікає на одного воротаря, проте не зміг його пробити.

У другому таймі ураганівці самі собі привезли третій гол. Воротар пішов у обводку у власній штрафній, втратив м’яч, Марюхнич відкочує Гливці, який з’явився на полі незадовго до цього, і Стас вколочує шкіряного у сітку – 3:0.
 
Трохи згодом Гливка вже асистував Шаленику та Дмитру забракло точності. Гості добре тримали м’яч, але лише на своїй половині. В атаці їм вдавалось загострити ситуацію лише дальніми ударами Ковальчука та Федака.
 
Варто відзначити повернення на поле таранного форварда ужгородців Василя Симочка, який відновлювався майже півроку після травми голови, яку отримав угрі з Мункачем. Помітно, що Василь скучив за грою і одразу відзначився активністю попереду, вдало ведучи боротьбу за м’яч. В одному з епізодів він викотив під удар Оросу з 15 метрів та Арсен пробив вище.
 
Зінедін заробляє чергові три бали, вдруге за сезон впевнено переграючи ураганівців.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 Ужгородський р-н - Ураган U15 Івано-Франківськ 3:0
 
Голи: Бутрик, 18, Терпак, 29, Гливка, 47.
 
Зінедін: Роберт Матей (Максим Росул, 60), Михайло Ференцик, Станіслав Терпак, Кіріл Голяна, Андрій Шовш, Мілан Бутрик, Дмитро Шаленик (Михайло Несух, 61), Станіслав Печко, Іван Марюхнич (Василь Симочко, 54), Юрій Заяць (Арсеній Орос, 50), Юрій Піпта (Остап Гевкач, 36, Станіслав Гливка 45)).
Тренер – Михайло Іваниця.
 
Ураган: Андрій Гордієвич, Дмитро Федак, Вадим Салій, Андрій Бойчук, Павло Скіцко, Костянтин Корнута, Марян Кулинич, Євген Ковальчук, Володимир Когутяк, Олег Кавінський, Олаг Лелехович.
Запасні: Цимбалістів, Максим Юндін, Олександр Гобрей, Андрій Афтанас.
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 770 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: