Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛЗ. Берегівці відіграли чергові матчі чемпіонату
21:43
ДЮФЛЗ. Берегівці відіграли чергові матчі чемпіонату
18 березня в селі Сільце що на Іршавщині пройшов черговий тур чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття серед наймолодших учнів.

ДЮФЛЗ. Берегівці відіграли чергові матчі чемпіонату Змагалися учні 2006 року народження де Берегівщину представляють дві команди – районна ДЮСШ та ФК «Берегово».

Вихованці районної ДЮСШ під керівництвом тренера Ігоря Муски провели дві гри в яких набрали 4 очки. В першій грі вони розіграли нульову нічию з господарями туру командою Сільце. В другій грі  здолали опір ДЮСШ «Колос» Виноградів і перемогли 2:1. Обидва голи на рахунку Едуарда Козика.

Підопічні Василя Пануліна ФК «Берегово» без проблем переграли другу команду Сільця 4:0, а Виноградівському Колосу поступилися 1:2.

Після звітного туру команда районної ДЮСШ продовжує лідирувати і на 11 очок відірвалась від переслідувачів команди Сільце -1 які посідають другу сходинку в турнірній таблиці. ФК «Берегово» залишилось на четвертому місці.

А в суботу 19 березня на стадіоні «Чопівка» в Берегові відбулись ігри чергового туру серед старших команд U-13 та U-15. Суперниками команд Берегівської районної ДЮСШ була команда ДЮСШ Тячів. Команда U-13( тренери Василь Панулін та Дьордь Пейтер) без особливих труднощів перемогла з розгромним рахунком 5:0. Голи забивали Алекс Копор два, та по одному разу відзначились Пийтер Горват, Петро Гарапко та Михайло Матьола.

Команда U-15 ( тренер Золтан Войтку ) в важкій і напруженій грі поступилася супернику 2:3. В команді районної ДЮСШ відзначились Адам Барта та Алекс Кіш.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 975 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: