Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛЗ. Битва титанів Східної зони завершилась на користь господарів (ФОТО)
17:40
ДЮФЛЗ. Битва титанів Східної зони завершилась на користь господарів (ФОТО)
Про центральний поєдинок дня Східної зони та всієї ДЮФЛ Закарпаття у віковій категорії 2003-2004 років народження читайте далі.

ДЮФЛЗ. Битва титанів Східної зони завершилась на користь господарів (ФОТО) Двобій пройшов за незначної переваги у володінні м’ячем госпордарів поля, які завдали в понад півтора рази більше ударів – 8:5, були майже в чотири рази влучнішими – 75 % проти 20 % у «ДЮСШ Виноградів», та майже в півтора рази були кращими за відсотком гостроти від цих пострілів – 87.5 % проти 60 % у підопічних Білака.

У першому таймі команди майже порівну володіли м’ячем, та за іншими показниками місцеві переважали. Особливо відчутною була перевага за влучністю – 60 % проти 0 % у виноградівців. Саме цей фактор й призвів до результату, з яким команди трохи згодом пішли на перерву.

Глядачі вчергове, зі стартових хвилин, побачили настирливі спроби «Броньки» приголомшити суперника. І хоча перший удар стався тільки на 3-й хвилині, та вже в одній із наступних атак правим флангом зі зміщенням до центру зелено-білі вивели на хорошу ударну позицію Шандро і той спрямував м’яч під дальню ліву стійку – 1:0.

У першій половині матчу команди майже в два рази більше порушували правила, ніж після перерви. При цьому броньківці створили трохи більше гостроти зі штрафних, ніж їх опоненти. Одна з атак правим флангом завершилась фолом. Після навісу у штрафний майданчик та боротьби, круглий опинився на правому краї воротарського майданчика. Воротар гостей, що був поряд, дозволив Ковачу з одного-двох метрів пробити головою й спрямувати круглого під ближню стійку – 2:0.

Після цього підопічні Шусти, тактично або під дією втоми, віддали ініціативу й грали на контратаках. Одна з них спрацювала трохи згодом лівим флангом. На її завершенні Квак віддав вперед на Петришинця, який проштовхнув м’яч під воротарем  і той влетів у сітку – 3:0.

Через дві хвилини перше суттєве загострення створили гості, за яких Бобіта, під час затяжної атаки лівим флангом, заробив право на штрафний. Ударом із цього стандарту Севчі небезпечно пробив над поперечиною.  Ще небезпечніше було на 25-й хвилині, за наслідками атаки правим флангом. Бочкаї заробив право на штрафний удар із середньої відстані. Загреба прострілив у штрафний майданчик,а Чука вчасно опинився на дальній стійці й прицільним ударом цілив у ближню дев’ятку без шансів для Керечанина. На щастя для господарів м’яч полетів трохи вище поперечини.

Як не дивно, та в другому таймі м’ячем більше володіли господарі, особливо це було помітно в перші п'ятнадцять хвилин. Місцеві перевершили опонентів також в півтора рази за ударами, та були вдвічі влучнішими й трохи гострішими за наслідками цих пострілів. Найнебезпечніше було на 35-й хвилині, коли Кабацій врятував свою команду від ще одного голу й зреагував на підступний удар з 6-ти метрів.

Після перерви команди значно більше заробляли кутові удари, від яких виникала суттєва небезпека. На 39-й хвилині виноградівці заробили кутовий з права. Загреба навісив у штрафну, а Бобіта пробивав головою. Гравці «Броньки» в пожежному режимі заблокували його постріл.

Кінцівку тайму активніше провели підопічні Білака. На 48-й хвилині Банник зробив дуже гостру навісну передачу з правого флангу, а Бобіта замкнув її ударом із лівого краю штрафного майданчика повз ближню стійку. На фініші поєдинку виноградівці, на 50-й та 51-й хвилинах, провели ще дві небезпечні атаки по центру. Під час першої з них Банник вивів Бобіту фактично віч-на-віч із воротарем, та перший асистент арбітра зафіксував у нього офсайд.
У наступному епізоді Бобіту вивів на хорошу ударну позицію вже Загреба. Владислав влучно пробив під праву стійку, та воротар у падінні заволодів круглим, забезпечивши своїм партнерам суху розгромну перемогу.    
  
Завдяки цій перемозі «Бронька» піднялась на перше місце за здобутими балами у Східній групі. Утім, попереду багато важких виїзних матчів, тому слід ще більше працювати на тренуваннях. Незважаючи на відчутне фіаско, виноградівці залишились у верхній половині таблиці й зберігають хороші шанси прогресувати в майбутньому.  
 

Арбітр – Тарас Шопа
 
с. Бронька, стадіон «Колос», хмарно з проясненнями, 100 глядачів

ДЮФК «Бронька» – «ДЮСШ Виноградів» – 3:0

Голи: Шандро, 6, Ковач, 10, Петришинець, 14.

«Бронька»: Михайло Керечанин, Владислав Мазурик, Іван Дуник, Віктор Білей, Віктор Райда, Михайло Петришинець, Василь Шандро, Богдан Боднар, Іван Пилипчинець, Максим Ковач, Роберт Квак.
Запасні: Іван Коваль, Роман Гобак, Артур Куберка, Роман Боднар, Владислав Дідик.
Тренер – В'ячеслав Шуста.

«ДЮСШ Виноградів»: Валентин Кабацій, Станіслав Чонговай, Станіслав Русінка, Ігор Бочкаї, Михайло Керечанин, Владислав Загреба, Крістіан Севчі, Владислав Петровка, Владислав Бобіта, Даніель Банник, Себастьян Чука.
Запасні: Дмитро Лемак, Норберт Штефанко.
Старший тренер – Іван Білак, тренер – Петро Котубей.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 981 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: