Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛЗ. ФК «Україна-Зінедін» U13 продовжує переможну ходу (ФОТО)
21:13
ДЮФЛЗ. ФК «Україна-Зінедін» U13 продовжує переможну ходу (ФОТО)
В суботу, 8 жовтня, в селі Невицьке в рамках ДЮФЛ Закарпаття зійшлися дві команди з Ужгородщини.

ДЮФЛЗ. ФК «Україна-Зінедін» U13 продовжує переможну ходу (ФОТО) Підопічні тренерського тандему Бисага-Гартманн є дебютантами ДЮФЛ Закарпаття і з самого старту вони демонструють просто вражаючі результати, перемагаючи одного суперника за іншим. В першому турі вони мінімально переграли свалявців, далі слідував погром ДЮСШ Воловець у них вдома 0:4, у третьому турі знову вікторія в один м’яч, тепер над перечницями. У минулому турі чотири голи без відповіді отримали ДЮСШ-1 Ужгород, тож перед звітним туром зінедінівці йшли у лідерах Західної зони.

З самого старту поєдинку з добронцями господарі заволоділи ініціативою і повністю перевели гру на половину поля суперника. Вже на першій хвилині після подачі з кутового послідував удар головою, але біля стійки. За дві хвилини Зінедін подали ще два корнери, всі удари з яких блокувалися захисниками гостей.

Лише на 8-ій хвилині добронці змогли вийти в свою першу атаку і одразу могли виходити вперед. Шанко протягнув м’яч зі своєї половини поля до чужої штрафної, вийшов сам на сам, пробив повз кіпера, але влучив у стійку. Це був чи не єдиний небезпечний епізод біля воріт Матея. Гравці України-Зінедін продовжували тиснути на ворота Надя. Після прострілу справа Дюгов знаходився один перед воротами та не зміг замкнути передачу.

Друг половина гри проходила в такому самому курсі, за повної переваги господарів. І лише на 34-ій хвилині зелено-чорні змогли відзначитись. Дюгов і Геці пройшли по центру всю оборону, перепасовуючись в один дотик і Віталій завдав завершального удару з 12 метрів – 1:0.

Через п’ять хвилин господарі заробили стандарт за 18 метрів до воріт. Крільо пробив потужно, але влучив у поперечку. Та вже за декілька хвилин Крільо подав кутовий і капітан гостей Комоні зрізає м’яч у свої ворота – 2:0.

Підопічні Бисаги могли збільшувати рахунок та ударам Терпака, Геці, Шаленика бракувало точності. Чергова перемога Україна-Зінедін, яка і не думає збавляти оберти.  
 

Арбітр – Мирослав Горгош
 
с. Невицьке, глядачів 20
 
ФК «Україна-Зінедін» U13 (Ужгородський р-н) – СК «Добронь» U13 (В. Добронь) 2:0

Голи: Геці, 34, Комоні, 44 (автогол).
 
ФК «Україна-Зінедін»: Роберт Матей, Мілан Бутрик, Максим Головка, Євген Хорошун, Павло Піпта, Юліан Качур, Станіслав Терпак, Дмитро Шаленик, Юрій Крільо, Віталій Дюгов, Мартін Тобак.
Запасні: Артем Биркович, Ян Хорошун, Віталій Геці, Юрій Мальованик, Максим Гулей, Артем Середич, Василь Гелеш.
Тренер – Іван Бисага, Мілан Гартманн.

СК «Добронь»: Роланд Надь, Золтан Комоні, Юлій Ільчак, Шандор Папп, Алекс Балог, Веніамін Горват, Чаба Аміт, Даніел Балог, Саболч Балог, Даніел Шанко, Ігор Чернецький.
Запасні: Мілан Балінт, Даніел Якоб, Юлій Вароді, Адам Давід, Алекс Мишак.
Тренер – Інріен Кнот

Попередження: Бутрик, 37, Качур, 49.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу команд 2004-2005 р.н. дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 

Старша вікова група Україна-Зінедін виступає з перемінним успіхом, чергуючи перемоги з поразками і маючи за чотири тури шість очок. Добронці мали на одну перемогу менше і йшли нижче у таблиці за свого візаві.

Та поєдинок показав, що на полі зійшлися цілком рівні суперники. На перших хвилинах підопічні Матьовки створили декілька хороших нагод. Так після подачі зі штрафного від Коноваленка, Головка пробивав з восьми метрів, але повз ворота. Гостям мало, що вдавалось попереду та саме вони забили першими. На 12-ій хвилині найвищому гравцю у цьому матчі вдався хороший удар з 20 метрів, який воротар не зміг відбити – 0:1.

Та вже за хвилину рахунок став рівним. Форвард Зінедіна Коноваленко поборовся за м’яч на лівому фланзі і здійснив гострий простріл, який захисник Пап переправив у свої ворота – 1:1.

До перерви команди як мінімум могли відзначитись ще по одному разу. У гостей Норберт Горват, який досить часто втікав від опонентів, прострілив, але Аміт не влучив у рамку з семи метрів. У відповідь Коноваленко не реалізував вихід один в один з воротарем.

В другій половині гра проходила на зустрічних курсах. В середині тайму Коноваленко заробив пенальті і сам взявся пробивати, але пробив повз ворота. Добронці за декілька хвилин до завершення матчу провели переможний гол, але арбітр відмінив взяття воріт через положення поза грою у двох нападників гостей.

Тож нічия, яка є першою для обох команд у цьому чемпіонаті.    
 

Арбітр – Мирослав Горгош
 
с. Невицьке, глядачів 20
 
ФК «Україна-Зінедін» U15 (Ужгородський р-н) – СК «Добронь» U15 (В. Добронь) 1:1

Голи: Пап, 13 (автогол) – Дьерке, 12.
 
ФК «Україна-Зінедін»: Даніель Іванник, Роман Періг, Артем Коноваленко, Олександр Беспалько, Даніель Різак, Павло Пауші, Андрій Головей, Микола Готра, Василь Дюгованець, Іван Головка, Олег Ковтун.
Запасні: Станіслав Глухан, Даніель Блецка, Себастян Кичатий, Антон Гвардіонов, Олександр Мюлганс.
Тренер – Іван Матьовка.

СК «Добронь»: Чаба Вагнер, Даніел-Степан Якоб, Давид Дьерке, Ерік Шако, Матей Надь, Норберт Горват, Степан Аміт, Алекс Молнар, Тамаш Сабо, Даніел Вароді, Отто Пап.
Запасні: Йосип-Іштван Гийреші, Янош Кіш, Мікловш Лакатош, Левенте Мейсар, Адам Гіді.
Тренер – Ласло Кіт

Попередження: Дьерке, 12.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу команд 2002-2003 р.н. дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Тарас Галушка
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 999 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: