Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛЗ. Підопічні Білана поклали п’ять (ФОТО)
18:29
ДЮФЛЗ. Підопічні Білана поклали п’ять (ФОТО)
Про «битву Давида й Голіафа» Східної зони у віковій категорії 2001-2002 р. н. читайте далі.

ДЮФЛЗ. Підопічні Білана поклали п’ять (ФОТО) Один із двох лідерів Східної групи «ДЮСШ Іршава» приймав колектив із протилежного полюсу таблиці – «ДЮСШ Рахів». Цей офіційний матч 11-го туру  для господарів був фактично контрольним перед важливою виїзною битвою титанів 12-го туру та всього другого кола проти ДЮФК «Броньки», який відбудеться вже 23 березня.

Сам поєдинок пройшов за тотальної переваги у володінні м’ячем господарів, які завдали 15 ударів проти жодного від суперника, показали непогану влучність – 66.7 %, та досягли високого відсотку гостроти від цих пострілів – 93.3 %. Що стосується окремо двох таймів, то «ДЮСШ Іршава» після перерви завдала в півтора рази більше ударів, ніж у першій половині матчу. При цьому підопічні Білана в півтора рази знизили свою влучність – 55.5 % в другому таймі проти 83.3 % в першому. А от відсоток гостроти від цих пострілів змінився несуттєво – 88.9 % в другій половині матчу проти 100 % у першому таймі.

Господарі особливо не форсували події й першого удару завдали тільки на 6-й хвилині, на завершенні атаки правим флангом. Удар із далекої відстані під поперечину Брандис перевів на кутовий. Протягом 16-ї хвилини іршавці провели ще дві атаки, які щоразу завершувались ударом. І якщо пострілу Глеби, який замкнув простріл з лівого флангу Булези, трохи забракло влучності, то наступний красивий удар став результативним. На завершенні атаки по центру Чакавий обігрався з партнером і пострілом із середньої відстані спрямував круглого в ліву дев’ятку воріт – 1:0.

У одній із наступних схожих атакувальних дій по центру під праву стійку влучно пробив вже Булеза – 2:0. Через хвилину новий провал центру захисту рахівчан призвів до удару в правий верхній кут Глушка. Та тут гостей від голу врятувала поперечина.

Другий тайм іршавці ще більше активізувались. На 35-й хвилині на завершенні атаки по центру, зі зміщенням до правого флангу, опинились Булеза та Глеба. Дмитро небезпечно цілив у дальній лівий кут, та м’яч полетів поруч зі стійкою. Значну гостроту протягом матчу підопічні Білана створювали під час подач  від кутового прапорця. Суперник взагалі не виконав жодного такого стандарту. А іршавці в одній із наступних атак заробили право на кутовий із правого краю. Станкович навісив на дальню стійку, а Хила ударом із лівої ноги спрямував круглого в ближню дев’ятку – 3:0.

Та й на цьому гравці «ДЮСШ Іршави» не зупинились і в одній із наступних атак,  лівим флангом зі зміщенням до центру, забили гол-красень. Комбінацію розіграли Добра з Булезою, які вивели на хорошу позицію Станковича, а Іван спрямував м’яч точно в площину воріт. Круглий рикошетом від поперечини опустився вниз за лінію воріт – 4:0. Під час наступного взяття воріт Станкович прострільною передачею, з правого флангу в карний майданчик, уже асистував своєму тезці Глушку, який завершив замкнув її ударом під ліву стійку – 5:0.

Перемога, в якій ніхто не сумнівався, дозволила «ДЮСШ Іршаві», як мінімум до середи 23 березня, зберегти лідерство за втраченими очками, та, за здобутими балами триматись услід за лідерами земляками з Броньки.
«ДЮСШ Рахів» ще більше ускладнив своє становище навіть у боротьбі за те, щоб залишити нижню половину таблиці.        
 
 
Арбітр – Василь Качур
 
 с. Сільце, стадіон «Колос», хмарно з проясненнями, 80 глядачів
 
«ДЮСШ Іршава» – «ДЮСШ Рахів» – 5:0

Голи: Чакавий, 16, Булеза, 25, Хила, 43, Станкович, 49, Глушко, 55.

«ДЮСШ Іршава»: Ігор Боднар, Іван Станкович, Іван Глушко, Станіслав Чакавий, Абов Аветісян, Віталій Кузьма, Михайло Кормош, Іван Хила, Дмитро Глеба, Василь Булеза, Віталій Король.
Запасні: Роман Жабко, Сергій Добра, Едуард Яцканич.
Тренер – Сергій Білан.

«ДЮСШ Рахів»: Віктор Брандис, Іван Зварич, Іван Томашук, Сергій Гарасим, Павло Романюк, Олександр Данюк, Микола Савляк, Василь Сергійчук, Олександр Бойчук, Назар Ластовецький, Денис Рещук.
Запасні: Юрій Шемота, Іван Тулайдан, Василь Сас.
Тренер – С. Штадлер.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте. 
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1056 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: