Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дмитро Годя дебютував за "Верес"
11:21
Дмитро Годя дебютував за "Верес"
Свалявський 18-річний півзахисник вперше вийшов на поле за команду Юрія Вірта.

Дмитро Годя дебютував за У 29-му турі чемпіонату України рівненський Верес грав на виїзді із Динамо і у цій грі відбулась знакова подія для 18-річного закарпатця Годі, якому тренер вперше довірив місце на полі у важливі хвилини матчу. Дмитро вийшов на поле на 73-ій хвилині при рахунку 1:0 на користь Динамо замість Дмитра Кльоца. У підсумку Верес був близьким, щоб відібрати очки у киян, але Михайло Шестаков не реалізував пенальті на 87-ій хвилині. А вже потім динамівці провели ще два голи, тож 3:0.

А закарпатські вболівальники в останні двадцять хвилин цього поєдинку могли споглядати за свалявсько-рахівським протистоянням на полі Годі та Дячука.

Юний свалявець впродовж сезону виступав за молодіжну команду Вереса - 20 матчів, 3 голи. А в другому колі чемпіонату України вже сім раз потрапляв до заявки на гру першої команди Рівного і лише у передостанньому турі зумів дебютувати.

Дмитро Годя є вихованцем дитячої футбольної школи Сузір'я Свалява, з 2018 по 2022 рік грав за ужгородський СДЮСШОР у ДЮФЛ України. У 2022 році зїздив на півроку пограти за Кішварду U17. Також провів кілька матчів за юнаків Середнього у чемпіонаті області. Із жовтня 2022 року виступає за рівненський Верес.

Фото НК "Верес"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 363 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: