Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дмитро Назаренко переходить у "Говерлу"
21:46
Дмитро Назаренко переходить у "Говерлу"
28-річний футболіст підписав контракт з ужгородським клубом до кінця нинішнього сезону.

Дмитро Назаренко переходить у
 
Назаренко захищав кольори "Ворскли-2", донецького "Металурга", алчевської "Сталі", вірменського "Бананца", "Олександрії" і "Полтави". Останнім клубом Назаренка був латвійський "Спартак" з Юрмали.
 
Раніше повідомлялося, що з 1 січня "Говерлі" заборонено здійснювати трансфери через заборгованість перед колишнім гравцем "ведмедів" Маріусом Нікулає.
 
"Розгляд справи між Нікулає і" Говерлою" триває вже досить довго. Ужгородці мали можливість розрахуватися з футболістом до 31 грудня 2015 року. З 1 січня 2016-го в силу вступлять санкції. Ужгородський клуб подав позов до Лозанни і просив на час ухвалення рішення Лозаннського суду призупинити дію санкцій, проте вони отримали відмову. Тепер точно можна сказати, що санкції з 1 січня набувають чинності.
 
Це означає, що "Говерла" не зможе виходити на трансферний ринок протягом року. 2 найближчі трансферні вікна будуть для них під забороною. У разі недотримання санкцій і подальшого невиконання своїх зобов'язань ймовірність того, що "Говерлу" позбавлять можливості брати участь у будь-яких українських футбольних змаганнях під егідою ФІФА.
 
З боку закарпатців ніяких контактів зі мною не було, щоб якось вирішити цю проблему. Був би радий почати з ними будь-який діалог. Хочу, щоб Ви розуміли: в мої плани і плани мого клієнта не входить створити проблему клубу. Ми не хочемо, щоб у клубу були неприємності, це не в наших інтересах, ми просто хочемо повернути зароблені гроші моєму клієнту ", - розповів адвокат румунського гравця Джозеп.
 
Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що "Говерла" домовилася про реструктуризацію боргів.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1180 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: