Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Дмитро Трухін: "Говерла — це Говерла, й додавати нічого не треба"
22:39
Дмитро Трухін: "Говерла — це Говерла, й додавати нічого не треба"
Колишній гравець"Говерли" Дмитро Трухін розповів, як розвивається ситуація з виплатою заборгованостей Говерлою після виграної справи в суді.

Дмитро Трухін: Дмитро Трухін вже більше року намагається відсудити в Говерли 12-місячну заборгованість по зарплаті. 20 лютого стало відомо, що Галицький районний суд міста Львова оголосив про рішення на користь Трухіна. Щоправда, жодної реакції зі сторони ужгородського ФК так і не відбулося.

— У середині лютого ви у виграли справу проти Говерли в суді загальної юрисдикції України. Після того ужгородський клуб почав здійснювати виплати?

— Нічого конкретного не можу сказати з цього приводу. Говерла — це Говерла, й додавати нічого не треба. Суд зобов’язаве клуб виплатити мені без апеляції одну зарплату. Але ані дзвінків з Ужгорода, ані коментарів керівників у пресі я не бачив. Таке враження, що вони нічого нікому не винні. У них все добре — життя продовжується, вони й далі грають у футбол. Словом, у цій справі повна тиша.

— Можливо, Говерла подала апеляцію на загальне рішення суду?

— Після рішення суду пройшло більше місяця, а повідомлення про апеляцію я так і не отримав. Сказати точно стосовно апеляції не можу, бо сам не знаю. Мій юрист надіслав рішення суду до виконавчої влади Ужгорода — поки що тиша.

— Ніхто з Говерли на зв’язок з вами так і не виходив?

— Ні. Я ж не буду до них дзвонити і просити вирішити це питання. Вони програли суд і повинні самі вийти на зв’язок.

— Раніше в ЗМІ повідомлялося, що Говерла винна вам дев’ять мільйонів гривень, але ви спростували таку цифру. Про яку суму йдеться насправді?

— Сума точно не дев’ять мільйонів. Виплати розділені на дві частини: перша — безпосередньо зарплата, а друга — штраф за те, що Говерла вчасно не виплатила мені кошти. Я згоден домовлятися з керівниками Говерли. Але нема з ким.

— Які ваші подальші дії?

— Ще місяць тому юрист відправив рішення суду до виконавчої служби Ужгорода, а 2 березня Говерла отримала цей документ. Поки що — жодної реакції. Знаю, що Говерла повернула справу виконавчій службі, пояснивши це тим, що документ відправили не за адресою. У підсумку, назад справи я не отримав — сказали, що вона десь «загубилася».

Це все робиться для того, щоб відтягнути виплату. Все, що в наших силах, ми робимо. Ще раз отримаємо рішення суду й самі поїдемо до виконавчої влади Ужгорода. Ситуація загалом дуже абсурдна — Говерла вже два роки дурить своїх футболістів. Той же Гібалюк виграв всі можливі суди, і теж безрезультатно.

Тут нема про що говорити — у нас така країна. Виграли суд, маємо рішення і намагатимемося, аби все було в рамках закону.

— На Говерлу нема жодних важелів впливу крім суду?

— Думаю, держава знайде. Просто треба виконавчу службу трохи підштовхнути, бо в Україні не все робиться так, як би хотілося. Будемо допомагати. Шкода, що зміни відбулися (і Революція, і війна на Сході, в якій вже скільки людей загинуло), але нічого по суті так і не змінилося. Я зараз не кажу суто про себе, а в загальному говорю. Наприклад, дехто з тих, хто воював на сході, також має справи в судах. Не розумію, що ж таке твориться в країні!

Нагадаємо, Трухін грав за ужгорождський клуб з 2011 по 2015 роки, прийнявши участь у 97 матчах, в яких забив 13 голів.
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 955 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: