Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​До голу справа не дійшла
23:00
​До голу справа не дійшла
Матч 14-го туру Першості Східної Зони між «Авангардом» та «Вікторією» завершився безгольовою нічиєю.

​До голу справа не дійшла Попри зовсім не близьке розташування команд у турнірній таблиці («Вікторія» 2-е місце, «Авангард» – 8-е) футбол обидва колективи показали приблизно однаковий за рівнем. Відверто – грали доволі слабко та аж ніяк не креативно. Здавалося, на полі більше було спроб аби-куди винести м’яч із власної половини поля, аніж виконати навіс чи простріл на партнера на вістрі. Та до навісів справа не доходила, адже віддавати передачі у чужу карну площу нікому. До прикладу гості надавали перевагу дальнім пострілам по воротах.

Вже на 2-ій хвилині гравець «Вікторії» Бубен вирішив пробити метрів з 25-ти, але воротар надійно зіграв на останньому рубежі. Трохи згодом подібну нагоду мав Штефан, але удар виявився засильним. Таким чином, володіючи територіальною перевагою гості прорвели перші 10 хвилин. Та згодом пропустили першу контратаку, де Лавришинець зумів дійти з м'ячем до лінії штрафної суперника, та пробив підкрученим ударом. М'яч у підсумку пролетів трохи вище поперечини.

Далі господарі зуміли провести ще кілька успішних рейдів на чужі володіння, але удари Габорця виходили дуже неточними. Близькими аби відкрити рахунок на 22-ій хвилині були гравці Білої Церкви. Чубан після швидкісного забігу праворуч пройшов до самісінької воротарської лінії, звідки спасував на центр штрафної. На м’яч першим відгукнувся Нан, але його удар пройшовся трохи вище поперечини. Подібним способом могли відзначитися і господарі на 42-ій хвилині, але удар Ілька щічкою без особливих труднощів нейтралізував кіпер «Вікторії».

Сухий на моменти перший тайм поєдинку з легкістю перевершив другий. Небезпечних моментів під час другої половини гри команди організували ще менше. Найнебезпечнішу нагоду створили знову ж таки гості. На 51-ій хвилині, зі стандарту міг відзначитися Попович, але його удар пройшовся у стійку воріт. 

Певно від такої гри знудилися і численні вболівальники Тересви. Вже під час останніх хвилин поєдинку на трибунах зчинилася масова бійка у стилі 90-их років. Панове гамселили одне одного хвилин з 10-15. Арбітру довелося зупинити гру. І вже після того як особливо агресивних вболівальників вдалося розборонити, матч зуміли довести до логічного завершення. Цим завершенням стала банальна безгольова нічия.


Арбітр: Василь Качур
Асистенти: Річард Готра, Роман Хархаліс
Делегат: Матвій Бобаль
 
«Авангард» (Тересва) – Вікторія-ЛНС (Біла-Церква) 0:0

«Авангард»:
Срняковський, Черняк (Поганич, 75’), Бенко (Мокан, 82’), Томишинець, Лавришинець, Ілько, Гусар В. (Гусар А., 59’), Габорець, Деяк, Руснак, Мандзюк;
Запасні: Локота, Сухара, Вакій, Курічко;

«Вікторія-ЛНС»: Ціпле Ю. (Йосипчук, 90’+1), Грін І., Деяк (Ціпле І., 66’), Марінчак, Дан Я., Чубан, Попович, Штефан, Она (Грін Е., 62’), Бубен, Нан;
Запасні: Дан В.

Попередження: Гусар В., Гусар А., Срняковський – Штефан
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 859 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: