Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » До Говерли йдуть лише в оренду
21:42
До Говерли йдуть лише в оренду
Нині «Говерла», як у принципі й увесь вітчизняний футбол, переживає глибоку кризу.

Нині «Говерла», як у принципі й увесь вітчизняний футбол, переживає глибоку кризу.

До останнього над ужгородським клубом тяжів дамоклів меч щодо її участі в цьому сезоні. Лише за день до старту нового чемпіонату всі проблемні питання були зняті й клубу дозволили грати в УПЛ.

Щодо складу команди, то її ядро становитимуть орендовані гравці. Станом на сьогодні в складі команди на контракті залишилися лише 4-5 гравців – всі інші взяті в оренду футболісти. Більшість із новачків лише на цьому тижні з’явилися в розташуванні закарпатського клубу.

Тож тренер В’ячеслав Грозний слушно зауважив, що в перших п’яти турах його підопічним буде не солодко. А вже в кінці серпня, коли інші прем’єрлігівські клуби доукомплектуються можна буде залучити ще гравців, які програли конкуренцію в своїх командах.

«Добре, що почали частково погашати борги по заробітній платі. Бо саме цей велика заборгованість стримує багатьох футболістів від переходу до «Говерли»», – зауважив наставник. Тим не менш, В.Грозний зауважив, що власник клубу вирішив продовжити виступи в прем’єр-лізі, тож сподівається на позитивні зміни й вирішення наболілих питань уже в найближчий час.

Роман КУХАР

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 812 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: