Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Додатковий час для перемоги
16:17
Додатковий час для перемоги
У матчі 25-го туру УПЛ закарпатці здобули важливу перемогу над сильним суперником.

Додатковий час для перемоги
Перший тайм пройшов за суттєвої переваги господарів. Закарпатці впевнено атакували й до перерви могли забивати щонайменше тричі. Двічі на ударних позиціях опинявся Єгор Твердохліб. Але в обох випадках бив повз цілі.

Ще один момент мав Вадим Вітенчук. Центральний хавбек отримав м’яч поблизу штрафної площі, пробив сильно, але над поперечиною.

Повести в рахунку закарпатцям вдалось у компенсований арбітром до першого тайму час. У боротьбі за м’яч в районі 11-метрової позначки Сергій Петько по-футзальному пробив й влучив у кут воріт – 1:0.

Полтавці також мали моменти, але Сулейманов та Крупський по разу запустили м’яч на тренувальне поле «Минаю».

Другий тайм також активніше розпочали минайці. Контратаку правим флангом Гончара підтримав Твердохліб. Єгор бив з меж штрафної площі, але Ісенко врятував свою команду від другого пропущеного. На 60-й хвилині ледь не наварили самі полтавців. Після неточної передачі назад м’яч оминув Ісенка та полетів у бік воріт. На щастя для гостей, на допомогу прийшла стійка.

Ще один шанс збільшити перевагу на 75-й хвилині втратив Твердохліб. Півзахисник здорово зіграв на перехопленні, пробіг пів поля, але влучив у плече голкіпера. Проте на свій гол найкращий бомбардир «Минаю» все ж таки награв. На 93-й хвилині він головою замкнув навісну передачу з лівого флангу й поставив крапку у зустрічі.


МИНАЙ (Минай) – ВОРСКЛА (Полтава) – 2:0 (1:0).

Голи: Петько, 45+1, Твердохліб, 90+3.

Минай: БАНДУРА, Гончар, Ю.Кравчук, Мельник (Чуєв, 76), Нємчанінов, Рогозинський (Гечев, 86), Вітенчук, Петько (Шишка, 76), Твердохліб, Булеза, Вишневський (Коломоєць, 86).

Ворскла: Ісенко, ПЕРДУТА, Скляр, С.Яворський (Нестеренко, 67), Кравець, Крупський, Олійник (Черниш, 67), Павлюк, Кане (Лопес, 87), Сулейманов, Степанюк.

Попередження: Мельник, 12, Кравець, 15, Яворський, 41, Кане, 79, Крупський, 82, Шишка, 89.

Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 523 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: