Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Домашня перемога "Берегова" на "Оболоню"
19:40
Домашня перемога "Берегова" на "Оболоню"
Два не схожі тайми у Берегові: атакували хустяни, а забивали господарі.

Два не схожі тайми у Берегові: атакували хустяни, а забивали господарі.

У першій половині зустрічі між ФК «Берегово» та «Оболонь» (Хуст) складалось враження, що вдома грають «пивовари», а берегівчани виступають на чужому полі. Гості два рази «розписувались» у воротах суперника, проте, у кожному випадку, на думку арбітрів, робили це з офсайду. Ще в одному з епізодів берегівчан після потужного удару здалеку капітана «Оболоні» Віктора Микуляка від вірного гола врятувала поперечина. Плідно діяла на лівому фланзі зв’язка Роберт Пилип та Сергій Панця, котрі створили чимало небезпечних моментів.

Господарі активізувались лише наприкінці тайму, в основному завдяки старанням Тиберія Кейса, що вийшов на заміну. Але контролювали шкіряний на газоні хустяни. Вони подовгу «катали» сферу в середині поля, виманюючи на себе суперника, а відтак кидали у швидкий прорив когось із своїх нападників.

Після перерви головний тренер господарів Мирослав Баб’як вніс певні корективи, і на полі з’явився кремезний Сергій Гичка, який одразу вніс пожвавлення в гру. Саме завдяки його агресивним діям берегівчани розіграли на правому фланзі швидку комбінацію, вивели на ударну позицію активного упродовж усього матчу Ковтуна, і той зблизька буквально «розстріляв» ворота – 1:0.

Забитий м’яч «включив» і коментатора, який упродовж першої половини гри вимовив усього дві-три фрази. Берегівці знову ж таки зусиллями Кейса «притисли» гостей до власних воріт. Після кількох невдалих завершальних ударів, Тиберій, зрештою, заробив штрафний, який сам і реалізував: куля влучила в поперечину. Через кілька хвилин не зумів обіграти кіпера хустян Міщенко, котрий виходив сам-на-сам зі стражем воріт «пивоварів»: шкіряний полетів на кутовий. Не зумів «приборкати» його незабаром і Олексій Деяк – м’яч «послизнувся» на його голові.

«Оболонівці» кидають у бій свіжі сили – на поле виходить Юрій Калинич, який міняє Міллера. Та це не рятує. Берегівці проводять швидку триходівку, слідує точний пас на Гичку, і Сергій повз кіпера елегантно проштовхує сферу в сітку – 2:0.

Час від часу гості продовжують «огризатися» контратаками, але останні були досить сумбурні й не продумані. Куди тільки поділись відпрацьовані й успішно продемонстровані в першому таймі стандарти, націлені комбінації?

Насамкінець хотілося б відмітити ще один момент. Прикро, але на матчі за участі ФК «Берегово» приходить досить мало вболівальників, навіть почесний президент клубу мер міста Золтан Баб’як не балує футболістів своєю присутністю. Тому, аби залучити більше людей на стадіон, вирішили проводити серед присутніх лотерею і розігрувати цінні призи. На цей раз запропонували її учасникам мобільний телефон. Правда, почин, якщо матиме продовження, то вже лише через місяць. Бо зустріч із «Оболонню» була останнім поєдинком берегівчан на своєму полі в першому колі чемпіонату.


Арбітр – Юрій Бобаль (Ужгород)

ФК «Берегово» – ФК «Оболонь» (Хуст) – 2:0

Голи: В.Ковтун 48 хв., С.Гичка 69 хв. – «Берегово».
Микола ГОРВАТ

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 778 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: