Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Домашня перемога МФА U19 (ФОТО)
23:10
Домашня перемога МФА U19 (ФОТО)
У передостанньому турі чемпіонату України в першій лізі U-19 «МФА» завершувала домашній сезон матчем з ново яворівським «Гірником».

Домашня перемога МФА U19 (ФОТО)
З перших хвилин закарпатці взяли гру під контроль і швидкими переміщеннями та контролем м’яча змусили суперника глибоко сісти на власній половині поля. Спочатку господарі провели дві разючі атаки, однак м’яч так і не втрапив у сітку воріт «Гірника». Проте, вже на 5-й хвилині Олександр Апарін відкриває рахунок у матчі. Далі ж упродовж 20-ти хвилин на полі відбувалася справжня осада «Гірника», який лише раз у раз виходив у контратаки. Проте, добре діяв воротар гостей, а водному епізоді йому на допомогу прийшла поперечина. А вже на 27-й хвилині перевагу госпдарів подвоює Луців. До слова, до завершення зустрічі Олег став автором хет-трику. Ще на 38-й хвилині свою нагоду потужним ударом реалізовує Іван Станкович. Правда, ще до завершення першої половини зустрічі гості таки зуміли один м’яч відквитати. Як виявилося цей м’яч став голом престижу від «Гірника».
 
У другій половині поєдинку Олег Луців довів ігрову перевагу мукачівці до 5-ти голів. Тож господарі завершують завершальній матч сезону в рідних стінах упевненою перемогою.
 
Однак, у боротьбі за вихід до фіналу шанси ще зберігаються та все залежатиме від результатів матчів суперників – івано-франківської «Ніки» та чернівецької «Буковини».
 
Турнірне становище після 17-го туру є таким: «Буковина» – 35 очок; «Ніка» – 34; МФА – 33; «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 23; «Динамо» (Львів) – 21; «Адреналін» (Луцьк) – 20; «Поділля» (Хмельницький) – 12; «Гірник» (Новояворівськ) – 8; «Темп» (Вінниця) – 5.
 
В завершальному турі МФА зіграє на виїзді в Луцьку проти місцевого «Адреналіна». Мукачівці ще мають шанси на фінальну стадію змагань – в разі якщо «Ніка» або «Буковина» втратять очки в завершальному турі, а МФА здобуде перемогу, то закарпатці продовжать боротьбу в стикових матчах за потрапляння до фінальної частини чемпіонату.
 
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 701 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: