Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Домашня перемога Минаю над Трансвудом - УжНУ (ФОТО)
21:08
Домашня перемога Минаю над Трансвудом - УжНУ (ФОТО)
У 11 турі чемпіонату Ужгорода центральним поєдинком стало протистояння Минаю та Трансвуда.

Домашня перемога Минаю над Трансвудом - УжНУ (ФОТО) У першому колі підопічні Івана Ковача зуміли стримати грізного суперника, розігравши з ними нульову нічию.
В перші десять хвилин гра проходила спокійно та рівно. Далі господарі потроху збільшували тиск на захист трансвудівців. Жоффчак сильним ударом першим перевірив на надійність кіпера суперника.

Гості теж шукали виходи до воріт Ізая і одного разу були дуже близькими до голу. Кінслей у штрафній поборовся із Микитишиним і круглий відскочив до Ковчара, який побачивши, що воротар вийшов з воріт парашутом відправив шкіряного у ворота та Микитишин встиг винести м'яч у падінні через себе з лінії воріт.

Минай дедалі частіше створював гостроту біля чужих воріт і на 36-ій хвилині домігся свого. Жоффчак після перехвату у центрі поля віддає на Дудаша і Михайло з 17 метрів відкриває рахунок у грі. До перерви ще варто згадати постріли від Лукяника, Жоффчака та Дудаша.

Друга половина гри в більшій мірі проходила за відчутної переваги біло-голубих. Їм краще вдавалось контролювати м'яч і доводити свої атаки до ударів. Добили Трансвуд гравці які з'явились з лави запасних. На 71-ій хвлині Багрій уник офсайдної пастки і вискочив на одного Хмельовського, обіграв його і забив гол. Через десять хвилин Бабич здійснив рейд лівим флангом із послідуючою прострільною передачею, на яку відгукнувся Багрій, який у боротьбі з Бонтеєм все ж переправив круглого у ворота.

Крапку у цьому протистоянні поставив Рудольф Балажинець, який вдало піймав відскок і з 20 метрів в один дотик поклав круглого у дальній кут.

Минай здобуває заслужену перемогу не давши гостям шансів навіть на нічию.

 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Юрій Шимон, Томаш Бабич
 
Стадіон Баранинці, глядачів 100
 
ФК «Минай» - ФК «Трансвуд – УжНУ» 4:0

Голи: Дудаш, 36, Багрій, 71, 82, Балажинець, 84.

Минай: Андрій Ізай, Микола Гибалюк, Андрій Микитишин (Адріан Бабич, 60) Едуард Негреш (Ярослав Фаринич, 74), Андрій Лазар, Едуард Дзьоба (Рудольф Балажинець, 66), Михайло Крьока, Віктор Жоффчак, Олександр Назаренко (Костянтин Багрій, 46), Михайло Дудаш, Євген Лукяник.
Запасні: Іван Ковач, Володимир Браїла.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Траснвуд: Владислав Хмельовський, Володимир Лисаченко (Олександр Назаренко, 58), Вячеслав Куцик, Василь Бонтей, Сергій Прокопець, Володимир Дуран, Іван Ковач, Анатолій Гаврилешко, Олександр Ковчар (Ростилав Молнар, 58), Михайло Микула, Ммакомма Кінслей.
Тренер – Іван Ковач.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 979 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: