Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Домашня перемога молодіжки
16:14
Домашня перемога молодіжки
Минайські юніори здобули першу перемогу у чемпіонату юнацьких команд у цьому році

Домашня перемога молодіжки Перед звітною грою Балажинець не міг розраховувати на кількох гравців основи - воротар Савченко, півзахисники Кашперук та Максимець. Відтак місце у воротах вдруге у сезоні зайняв 17-річний Максим Росул. 

Господарі розпочали матч активніше загострюючи гру попереду, однак з часом харківяни перехопили ініціативу. На полі точилася здебільшого рівна боротьба без частих ударів. За такої гри один гол цілком може вирішити долю поєдинку. Так і сталося на 65-ій хвилині - у третій грі поспіль результативною дією відзначився Ярослав Караман, який зі штрафного влучно пробив по воротам, а Дурдас, який зявився на полі 12 хвилин перед цим, виявився першим на добиванні - 1:0.

Надалі минайці зуміли втримати суперника подалі від воріт. А наприкінці зустрічі в одній з останніх атак Металіста 1925 за господарів зіграв каркас воріт.

Команда Рудольфа Балажинця вдруге у сезоні зберегла свої ворота на замку. Також це друга перемога у чемпіонаті і перша під керівництвом нового тренерського штабу Балажинець, Лобода, Антошин, Гречка. Ще з позитивної статистики - домашня безпрограшна серія молодіжки сягнула вже трьох матчів.


«Минай» (Минай) – «Металіст 1925» (Харків) – 1:0

Гол: Дурдас, 66.

Минай: Росул, Кецук, Лєднєв, Калінець, Махінка (Скрипнік, 68), Кондратюк, Диянчук, Караман (Волошин, 84), Голуб (Попович, 46), Каганець (Цибик, 84), Саврій (Дурдас, 53).

Металіст 1925: Кияшко, Мезенцев, Макуха, Демиденко, Потапенко, Обінайя, Сологуб, Панченко, Оробець, Белицький, Островський.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 315 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: