Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Домашня перемога Севлюша над Береговом (ФОТО)
22:34
Домашня перемога Севлюша над Береговом (ФОТО)
У черговому турі обласної першості з футболу виноградівці вдома приймали команду з сусіднього Берегова і здобули впевнену перемогу.

У черговому турі обласної першості з футболу виноградівці вдома приймали команду з сусіднього Берегова і здобули впевнену перемогу.

Результат зустрічі більш ніж переконливий, та він не в повній мірі передає напругу і драматизм футбольного суперництва, за яким пристрасно спостерігали близько тисячі виноградівських уболівальників.

"Ми очікували, що гра буде важкою. Два колишні наші гравці Віщак і Варга зараз виступають за Берегово і вони з усіх сил намагалися показати себе з кращої сторони у новій команді. Нам було справді непросто. Але в останні двадцять хвилин все стало на свої місця - хлопці повністю виконали установку на гру. Тому і результатом, і грою команди я задоволений", - розповів після матчу Голосу Карпат наставник «Севлюша» Іван Білак.

Слід відзначити, що вже на перших хвилинах зустрічі «Севлюш» змарнував реальну можливість забити швидкий гол, не реалізувавши пенальті. І тут спрацювало давнє футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Берегівці відповіли прицільним ударом у саму дев’ятку.

Це аж ніяк не влаштовувало молодих гравців «Севлюша», які прагнули переломити гру на свій бік, продемонструвавши перед тренерським штабом і численними уболівальниками найкращі футбольні якості. Та зрівняв рахунок досвідчений Віталій Чейпеш, він влучним ударом завершив цікаву ігрову комбінацію у штрафному майданчику гостей.

Іще до перерви завдяки голу Бориса Ковні виноградівці зуміли вирватися вперед.

У другому таймі характер гри на полі не змінився. Гострі моменти виникали то біля одних, то біля інших воріт. Та визначальними стали останні двадцять хвилин. У цей час «Севлюш» ще двічі забив, чим майже нокаутував суперника і повністю контролював ситуацію на полі.

Під завісу матчу берегівчани відквитали ще один гол з одинадцятиметрівки. Але це вже нічого не міняло. Рахунок 4 :2 говорить сам за себе.

Перемога «Севлюша» над принциповим і сильним суперником на цей раз не змінила його становища у турнірній таблиці чемпіонату. Здобуті в змаганні очки – річ, без сумніву важлива.

Та важливіше те, що кардинально омолоджена команда з кожною грою демонструє дедалі цікавішу, видовищну гру. Це приносить задоволення як любителям футболу так і самим футболістам. І , звичайно ж, дарує надію на нові спортивні перемоги.

Фото - Борис Корнієнко


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 713 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: