Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Домашня перемога "Зірки" (ФОТО)
18:54
Домашня перемога "Зірки" (ФОТО)
У поєдинку двох команд Ужгородського району на стадоіні в Середньому господарі святкували перемогу.

Домашня перемога Після двох поспіль виїзних поразок Лінці повернулись на домашню арену, де вони виступають значно впевненіше. Їх очікувало локальне дербі Ужгородського району з Кінчешом.

У першу десятихвилинку гості тричі обстрілювали володіння Лагоцького, однак безрезультатно. Трохи згодом зіркові почали вирівнювати свою статистику ударів по чужим воротам. На 14-ій хвилині Лукачина завдав гострого пострілу з 19 метрів, Фанта потягнув. За хвилину вже Романко викотив Обдирку під удар з 20 метрів, кіпер знову парирує. 

На 17-ій хвилині Шима пробив з 15 метрів та поперечка зіграла за господарів. Гра проходила за обопільних атак, команди демонстрували доволі відкритий футбол. На 19-ій хвилині в одній з атак Лінців м’яч влучає в руку Микульці і арбітр призначає пенальті, який реалізовує ударом по центру Волошин – 1:0.

На 32-ій хвилині Пеца не вдало скинув м'яч супернику і Шима виходив один в один та Лагоцький відбив удар нападника. Через три хвилини Степанов прорвався до воріт практично сам на сам та воротар знову рятує свої ворота.

Вже перед перервою Корпош пішов на декількох захисників у чужій штрафній і отримав по ногам від Чульби, за що арбітр вдруге у грі призначив одинадцятиметровий. Степанов, який десять років тому провів один сезон за середнянський клуб, пробив у лівий верхній кут – 1:1.

У другому таймі  команди у помірному темпі продовжували гойдалки. На 50-ій хвилині після подачі з кутового на дальній стійці Надь пробив головою та шкіряний влучає у стійку.

На 54-ій хвилині Ростислав Турецький, який тільки у перерві з’явився на полі, вийшов на ворота та не зміг переграти голкіпера та ще й травмувався. На 60-ій хвилині Романко пробивав з 18 метрів, Фанта відбив. За дві хвилини подачу Станіслава Костика на дальньому краї штрафної підібрав Олександр Лукачина у пробив з 10 метрів, захисник Кінчеша вибиває з лінії. Тиск господарів суттєво наростав і місцеві вболівальники були у передчутті голу.

На 67-ій хвилині Волошин виводить Ярослава Костика до воріт та удар з 10 метрів парирує воротар. За три хвилини затяжна атака господарів все ж закінчилась точним влучанням Обдирка – 2:1.

На 80-ій хвилині Зірка могла зняти всі питання про переможця, коли Костик вивів Волошина сам на сам та Фанта не дає забити вдруге форварду. На 82-ій хвилині Фрінцко пробивав з 20 метрів, але трохи вище воріт. У додатковий час Анатолій Лукачина відгукнувся на подачу з кутового та його удар головою забрав голкіпер.

Сокіл в останні хвилини намагався організувати фінальний штурм та жовто-червоні відбилися і заробляють не прості три очки.  


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – 2:1 

Голи: Волошин, 19 (пен.), Обдирко, 70 – Степанов, 44 (пен.)

Зірка: Анатолій Лагоцький - Юрій Жидик, Деян Пеца (Анатолій Лукачина, 46), Юрій Чульба, Євген Обдирко - Владислав Турецький, Ярослав Костик, Олександр Лукачина (Ростислав Фрінцко, 65), Юрій Федак (Ростислав Турецький, 46 (Станіслав Костик, 57)), Михайло Романко (Василь Рущак, 82) - Мирослав Волошин.

Сокіл: Віталій Фанта - Юрій Микульця (Василь Микульця, 74), Олександр Яхимець (Антон Кубраков, 68), Владислав Іванов, Томаш Надь (Іван Шкірта, 83) - Іван Корпош, Ігор Сугоняк, Олександр Семків (Олег Пацкан, 63), Валентин Микла - Чаба Шима, Богдан Степанов (Олександр Шоляк, 68).
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 509 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: