Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дощова звитяга ужгородців у Середньому (ФОТО)
19:10
Дощова звитяга ужгородців у Середньому (ФОТО)
Команда Іваниці впевнено переграла своїх сусідів по району.

Команда Іваниці впевнено переграла своїх сусідів по району.

Впродовж всього матчу мінлива погода часто поливала газон стадіону, що надавало грі більшої швидкості.

Зі стартовим свистком, більш досвідчені футболісти встановили тотальний контроль над м’ячем, проводячи майже всю першу десятихвилинку у атаці. І результат не змусив себе чекати: Реплюк сильно пробив метрів з 22, поціливши точно у праву шістку. Голкіпер не дотягнувся.

Гравці у білих футболках ближче до середини тайму зуміли відсунути гру від своїх воріт і втікати у контратаки, де головна роль відводилась прудкому Віктору Симчу. В одному з ігрових епізодів, сімка середнянців вкотре на швидкості втікав від своїх опонентів та був грубо збитий Чумаком, який із запізнення пішов у підкат. Митровський обмежився жовтою карткою, хоча за зрив перспективної атаки і можливість нанести важку травму, цілком напрошувалось вилучення.

До кінця першої половини зустрічі гості не створили нічого серйозного. Підопічні Фанти, не використали чудову нагоду, коли Симчо вже у штрафній пробивав метрів з 13 та захисники зелено-жовтих кинулись під удар і врятували Лютнянського від загрози.

Вже у другій половині матчу, господарі були дуже близькі для встановлення паритету у грі. Симчо на лівому краї штрафної обійшов захисника і відкотив під удар Соскиді, та Руслан пробив заслабо і Лютнянський забрав круглого.

Гості ж зуміли за п’ять хвилин встановити комфортний заділ для перемоги. На 55-ій хвилині, після навісної передачі Пиняшка зі штрафного, Куделко випередив Шоша і переправив головою м’яча у сітку. За п’ять хвилин Іван Бандурович змістився з лівого краю в центр і пальнув у дальній кут метрів з 25. Мокре поле та м’яч тільки сприяли цьому голу.

Відповісти чимось небезпечним господарі вже не зуміли. Їхні атаки зупинялись на підступах до карної зони і не доходили до останнього удару. Свіжі гравці Ужгорода, які з’явились на полі у останні півгодини, змарнували ще декілька відмінних можливостей для взяття воріт. Ударам Бундаша, Томи та Пиняшка з середньої дистанції бракувало точності.

Ужгородці втілили свою відчутну перевагу на полі впродовж всього матчу у три голи і повертаються на переможний шлях.


Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Юрій Шимон, Валерій Шкура
4-й арбітр – Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Йосип Шитєв.

Стадіон Середнє. Глядачів 300.

ФК Середнє – ФК Ужгород 0:3

Голи: Реплюк, 7, Куделко, 55, Бандурович, 61.

Середнє: Іштван Шош, Крістіан Сегедій, Юрій Назаренко, Володимир Лисаченко, Василь Беца, Володимир Дуран, Михайло Стегура, Василь Коваль, Віктор Симчо, Руслан Соскида, Андрій Лазар.
Запасні: Євген Мучичка, Стефан Федак, Владислав Лебідь, Євген Ференцик, Ігор Балаж.
Тренер – Микола Фанта.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Роберт Смокоровський, Віктор Чумак, Василь Куделко, Олександр Ковчар, Василь Пиняшко, Юрій Шукаль, Ігор Вагін, Іван Бандурович, Михайло Реплюк, Іван Скунзяк.
Запасні: Михайло Костюк, Василь Горський, Юрій Віщак, Юрій Тома, Мирослав Бундаш, Станіслав Котьо, Мирон Гулович.
Тренер – Михайло Іваниця.

Попередження: Чумак, 22, Шукаль, 45, Тома, 90.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1418 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: