Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Досвід КАБа бере своє (ФОТО)
19:54
Досвід КАБа бере своє (ФОТО)
У черговому турі чемпіонату міста Ужгород лідер першості здобув розгромну перемогу.

Досвід КАБа бере своє (ФОТО) Не дивлячись на те, що у обох команд подібні спонсори, сама гра була доволі бойовою, а подекуди і жорсткою.

Вже на першій хвилині Соскида відібрав м'яч у центрального захисника Русина і вийшов на одного воротаря та Антал не дав відзначитись голеадору вже на старті поєдинку. На 8-ій хвилині Соскида вивів на чудову ударну позицію Габовду, але удар Тібія з 12 метрів парирує кіпер.

Превеншн намагались надійно і просто грати в захисті, стримуючи суперника. А на 30-ій хвилині могли і самі забивати. Жолтанич подав кутовий, Серінг пробив головою, а Ісак додавав ногою, але з декількох метрів пробив вище. На 38-ій хвилині Юдик відпасував на Жолтанича, який пробив з 24 метрів під поперечку, Костик перевів за межі поля.

На 40-ій хвилині саме воротар КАБ розпочав швидку атаку вибивши круглого сильно вперед, Козуб підхопив, вийшов сам на сам, але пробив повз ворота. На 43-ій хвилині Семків подав кутовий, Ільчук замикав з трьох метрів, але знову Антал стає на заваді взяттю воріт.

На другий тайм у КАБ вийшли ключові гравці, які досить швидко повернули хід гри у потрібне русло. На 53-ій хвилині Ковач протягнув м'яч у чужу штрафну і відкотив під удар Соскиді - 1:0.

На 60-ій хвилині Трухан зі штрафного метрів з 25 відправляє м'яч у дальній кут - 2:0.

Ще скрутнішими стали справи для Превеншн на 68-ій хвилині, коли Серінг отримав другу жовту і завчасно покинув поле.

Трохи згодом команди обмінялись моментами після стандартів, однак Волонтир і Колобов били не точно.

На 73-ій хвилині виник спірний епізод, коли Балажинець закинув вперед на Ісака, який виходив на ворота, Костик і нападник зіткнулись, арбітр спочатку готовий був призначити пенальті, але після консультації з лайнсменом зафіксував небезпечну гру з боку нападника. 

Догравали поєдинок команди в рівних складах - у команди Ковача Ільчук отримав ушкодження і покинув поле, а замін вже не було.

На 80-ій хвилині Медведєв подав справа, Соскида пробив головою та Антал парирує удар в правому куті. Крапку у матчі поклав Дзьоба, який забив на 88-ій хвилині після подачі з кутового - 3:0.


КАБ - Prevention 3:0

Голи:
Соскида, 53, Трухан, 60, Дзьоба, 88.

КАБ: Олександр Костик, Владислав Сердюк (Іван Ковач, 46), Дмитро Іванов (Мирослав Скрип, 46), Олександр Мадяр (Євген Колобов, 46), Олександр Семків (Михайло Трухан, 46), Іван Ільчук, Богдан Зуб, Василь Роботишин (Віталій Медведєв, 46), Юліан Козуб (Едуард Дзьоба, 46), Тиберій Габовда (Валерій Роля, 46), Руслан Соскида.

Prevention: Юлій Антал, Лайе Серінг, Іван Зизич (Олександр Бертич, 66), Любомир Русин, Іван Стойка (Віталій Дюгов, 73), Рудольф Балажинець, Євген Юдик, Руслан Ільків (Андрій Рябчик, 64), Ростислав Жолтанич, Павло Волонтир, Ісак Бакура.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 687 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: