Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Досвідчені дийдівці переграють молодих ужгородців
12:48
Досвідчені дийдівці переграють молодих ужгородців
13 серпня, на стадіоні «Автомобіліст», між собою зустрічались ужгородський «Спартакус» та «Дийдо».

Досвідчені дийдівці переграють молодих ужгородців Відразу з перших хвилин стало зрозуміло, що вболівальників чекає видовищна та безкомпромісна гра у виконанні обох команд. Вже у дебюті зустрічі Машталір проривався правим краєм, але простріл Сергія заблокували захисники.

Господарі впевнено контролювали м'яч, гості в свою чергу вміло захищались і чекали свого шансу. Так вже на 6-й хвилині подачу з правого краю ударом головою в ближній кут втілив у гол Грицкевич – 0:1.

Активні дії молодих гравців «Спартакуса» призводили до небезпечних моментів. Так Минайленко пристрілювався з-за меж штрафної, але зависоко. За п’ять хвилин підопічні Іштвана Гіді знову загрожували воротам господарів, але удар Товта парирував голкіпер.

Гравці «Спартакуса»ні на хвилину не збавляли обертів і вже за декілька хвилин створили чергову можливість для взяття воріт. Лебідь вискочив на рандеву з голкіпером, але в останній момент удар Владислава заблокував захисник. Згодом підопічні Іштвана Гіді реалізовують один із нечисленних моментів. Скунзяк віддав на Барту і Ференц потужним ударом спрямовує круглого у дальній кут – 0:2.

Через декілька хвилин Федак потужно пробивав з 20 метрів, але не зміг влучити у рамку воріт. Протягом наступних десяти хвилин краще контролювали м'яч господарі. Так Машталір змарнував ще один потенційно гольовий момент.

Гості відразу відповіли, Кемень обігравши двох опонентів подавав на дальнюю стійку, але ніхто з партнерів не відгукнувся на цю подачу. На 32-й хвилині, після пасу в розріз від Лебідя, захисник в штрафній збиває Симча. Рефері вказує на одинадцятиметрову позначку. Вирок взявся виконувати Тищук, але Павло не зміг переграти Славіка.

Надалі високий темп гри, який команди задали на початку зустрічі, трохи зменшився і небезпечні моменти виникали дедалі рідше. На 40-й хвилині підопічні Слюсара знову втратили хорошу можливість, щоб скоротити відрив. Лебідь подавав на дальню стійку, але Машталіру не вистачило кількох сантиметрів аби відзначитись.

Початок другого тайму краще вдався гостям. Скунзяк після пасу з глибини поля виходив на побачення з голкіпером, але останній скоротивши кут парирує удар нападника. З відповіддю господарі не забарились. Спочатку удар Лебедя заблокував захисник, а потім все той же захист став на заваді після удару від Рацина.

На 50-йхвилині удар Минайленка у самовідданому підкаті блокує захисник. Надалі господарі все ближче і ближче підходили до володінь Славіка, але реалізувати свою перевагу у гол їм не вдавалось.

Підопічні Іштвана Гіді левову частку поєдинку грали від оборони, але це не заважало їм загострювати гру біля чужих воріт. Барта скориставшись помилкою захисника вискочив на побачення з Черепком, але Андрій знову виручає свою команду.

Малюнок гри суттєво не змінювався. Господарі впевнено контролювали м’яч, а гості старались ловити їх на контратаках, але на завершальній стадії обом колективам не щастило. На 65-й хвилині підопічні Слюсара заробили право на штрафний, але удар Симча пройшов зависоко. На 70-й хвилині Лебедь змусив підвестись вбольвальників, виконуючи удар через себе, але вище воріт.

Надалі гра заспокоїлась і проходила в центрі поля. Гості вміло руйнували атаки господарів і швидко розгортали свої атаки. Так на 78-й хвилині Кемень обігравши двох захисників пробивав, але Черепко на місці. Згодом Симчо міг скорочувати відрив своєї команди, але після потужного удару Віктора з-за меж штрафної, м’яч влучає у стійку.

Вже під кінець зустрічі господарі побігли відігрувати відставання у два м’ячі, але, як це часто буває, ледь не пропустили третій. На 85-й хвилині, після удару Габора Кеменя з-за меж штрафної м’яч пройшов вище воріт. За декілька хвилин Скунзяк втік від захисника і пробивав, але голкіпер рятує свою команду.

Отже, більш досвідчені гравці «Дийдо» переграють молодь «Спартакуса».
 

Арбітри: Райда М.
Асистенти: Шкура В., Вовчанський І.
Делегат – Митровський М.І.
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст»
 
ФК «Спартакус» - ФК «Дийдо» 0:2
 
Голи: Грицкевич 6, Барта 19.
 
Спартакус: Андрій Черепко, Максим Минайленко (Сергій Бобик 62), Іван Веждел, Стефан Федак, Руслан Гогерчак, Дмитро Рацин, Сергій Машталір (Володимир Дуран 71), Владислав Лебедь, Віктор Симчо, Павло Тищук, Василь Боднар.
Запасні: Денис Смолига, Богдан Будз, Вячеслав Пінковський, Павло Міндак.
Тренер – Валентин Слюсар
 
Дийдо: Юрій Славік, Іван Скунзяк, Юрій Береш, Роланд Антал, Володимир Лисаченко, Юрій Кохан (Норберт Попович 49), Роберт Товт (Михайло Куцкір 76), Дмитро Чубірко (Ендре Тар, 82), Габор Кемень, Ференц Барта,  Олександр Грицкевич.
Запасні: Іштван Шош, Чобо Кемень.
Тренер – Іштван Гіді.
 
Попередження: Минайленко 12, Веждел 45+2, Тищук 50, Симчо 59 - Товт 13, Лисаченко 24, Чубірко 63, Кемень 90.
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1288 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: