Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Довжанська "Боржава" стає переможцем Кубку "Верховини-2017" (ФОТО)
10:28
Довжанська "Боржава" стає переможцем Кубку "Верховини-2017" (ФОТО)
На Іршавщині відбувся турнір серед команд верховинського "куща" Іршавщини.

Довжанська
Довжани знову проявили спортивну ініціативу і 19 листопада, цього року звичайно, організували і провели I-й Кубок «Верховини-2017» за участю чотирьох команд, а саме: ФК «Едельвейс» Кушниця, ФК «Бронька-Суха», ФК «Боржава» Довге та ФК «Будівельник» Приборжавське.
 
Першими на футбольне поле вийшли ФК «Бронька-Суха» та ФК «Будівельник» Приборжавське. І автором першого голу на «Кубку Верховини - 2017» став Юрій Кузан, нападник ФК «Бронька-Суха». Матч завершився 2:1 на користь ФК «Бронька-Суха».
 
Зразу після цього матчу відбулось офіційне відкриття Кубку «Верховини-2017». Відкрив його сільський голова села Довге Віктор Михайлович Симканич.
 
У другому півфінальному матчі зустрілись господарі ФК «Боржава» Довге та ФК "Едельвейс" Кушниця. Значної інтриги не відбулось – 5:0 на користь ФК «Боржава» Довге.
 
У матчі за третє місце між ФК «Едельвейс» Кушниця та ФК «Будівельник» Приборжавське сильнішими виявились футболісти Кушниці – 2:1 на їхню користь. Фінальний матч виявився досить динамічним і захоплюючим. Футболісти ФК «Бронька-Суха» дали достойний опір «Боржаві». Та все ж у підсумку володарями I-го Кубку «Верховини-2017» стали футболісти ФК «Боржава» Довге – 3:1. На кубковому турнірі було вручено футбольні м’ячі з автографами довжанських футболістів найпалкішим вболівальникам Михайлу Лендєлу та Іванові Якубу.
 
Сподіваємось, що цей кубок матиме довге спортивне життя.
 
Хочеться іще добре слово сказати і за наших сусідів – кушничан -, які в свій час теж започаткували однойменний кубок і вони з розумінням віднеслись, щоб такий турнір мав продовження у Довгому.
Юрій Мельник
ФОТО з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1170 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: