Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Драма у Середньому на користь господарів (ФОТО)
19:19
Драма у Середньому на користь господарів (ФОТО)
Долю матчу вирішив єдиний гол вже у додатковий час.

Драма у Середньому на користь господарів (ФОТО)
Команди розпочали гру у супроводі сильного вітру, за яким перший тайм грали гості, тож їм було легше відбиватись від атак середнянців, які невпинно накочувались. Серед втрат у господарів, то був відсутній Віталій Міклош. Стартові двадцять хвилин проходили у монотонній боротьбі, без гострих моментів.
 
Середнє володіло територіальною перевагою, без спротиву проходили середину поля, а от далі їх очікувала щільна оборона, яка блокувала всі удари і виносила подачі та простріли з флангів. На 21-ій хвилині подачу з кутового завершував ударом головою Шольц, але вище воріт. На 32-ій хвилині Тищук змістився у центр і пробив з лівої з 14 метрів, м’яч пройшов на метр вище поперечки.
 
На другий тайм на вістря атаки у господарів вийшов Руслан Соскида. Тепер вже зелено-білі грали за вітром, тож тячівці все більше притискались до своїх воріт. На 48-ій хвилині Рацин пробив з 20 метрів, шкіряний пройшов біля стійки. За п’ять хвилин Тищук віддає на право на Качура, звідки Іван одразу пробив, але вище. Численні кружляння навколо штрафної Вільхівців ні до чого не призводили.
 
На 69-ій хвилині Бако поцілив у правий кут з 19 метрів, Гринишин відбиває. За хвилину Качур заробляє штрафний перед самою карною зоною. Та Бако з 17 метрів не влучив у рамку. Підопічні Бучка відбивались зі всіх сил і зводили нанівець всі старання середнянців.
 
Поєдинок йшов до безгольової нічиєї і коли вже йшла друга додаткова хвилина Тищук виконав подачу зліва, декілька партнерів намагались дотягнутись до м’яча, зокрема і Соскида, який скоріш за все перебував у положенні поза грою, та нікого не зачепивши круглий залетів у дальній кут. Боковий арбітр спочатку підняв прапорець сигналізуючи офсайд, але за секунду опустив, побігши до центру поля. Цими діями він спровокував вболівальників та гравців Вільхівців на агресивні дії щодо нього. Президент місцевого клубу та гравці господарів намагались заспокоїти вболівальників і футболістів. Та вільхівчани на поле вже не вийшли, а пристрасті біля роздягальні ще довго не вщухали. Головний арбітр дав свисток про дострокове завершення поєдинку.
 
Тепер можна очікувати чергове засідання КДК ФФЗ, де мало б бути розглянуте відео з матчу, зокрема дії лайнсмена, вболівальників гостей та гравців наприкінці зустрічі.
 
 
Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти – Анатолій Гал, Андрій Теремта
Делегат матчу – Іван Головко
 
с. Середнє, глядачів 70
 
ФК «Середнє» - ФК «Вільхівці» 1:0
 
Голи: Тищук, 90+2.
 
Середнє: Павло Кучінка, Мирон Гулович, Станіслав Котьо, Юрій Дрозд, Євген Лукіяник, Дмитро Рацин (Мирослав Бундаш, 82), Віталій Трачук (Віталій Медведєв, 57), Олександр Бако, Павло Тищук, Іван Качур, Річард Шольц (Руслан Соскида, 46).
Запасні: Артем Блох, Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
 
Вільхівці: Віталій Гринишин, Олександр Головей, Володимир Попадинець, Володимир Товт, Роман Білінський, Олександр Септа (Владислав Андрусь, 74), Іван Куцин, Юрій Мандич, Павло Кривка, Артур Апіян (Олександр Міговк, 70), Василь Габор (Михайло Матяш, 78).
Тренер – Юрій Бучок.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1094 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 111 2 »
11 мікітос  
0
Систему VAR наладив у ФФЗ Дуран, но обновив до рівня VAR-KRAFT і тепер у бавку з лобдов (футбол) грати страшно усім:)))DsGUL

10 Віола  
0
Чопик шьи не наладив систему VAR у Серидньові??? :)))

9 Ваня86  
0
Якшо суддя зпровокував і помилився то виставіть відео і все стане на свої місця!! Була провокація арбітра і помилка одного з них. Вільхівці безперечно 3-0, а арбітрів має чекати дискваліфікація, не одного, а всю бригаду.Покажіть як Варга впливає на арбітрів вкінці гри:))

8 мікітос  
0
Дива тай годі, хто б сумнівався, шо суддя з Виноградова помилився, а з Ужгорода вказав шо гол забила команда Ужгородського району. Свої ж мають тягнути своїх, земляки одним словом!

7 Саньок  
0
Треба розібратися ФФЗ з Вільхівцями.Як то вони дома виграють,а на виіздах нульові!От в чому проблема!

6 Андрій  
0
Помилку зробив суддя з виноградова і до цього головний арбітр з ужгорода ніякого відношення немає
Спочатку розберіться в ситуації а вже потім пишіть коментарі

5 Ваня86  
0
Ну тут 3-0 точно..Ну то понятно шо Середне сильніше і тут без питань, якого ...судді Ужгороду судять команді цього ж району!!! Да Вболівальники там дійсно все коли програють роблять проблему..Але якшо є помилка арбітра то накажіть хоть раз ЇХ як колись до цьої случайної федерації робили. Бо ця Ваша краща статистика до сраки на сайтах ФФЗ.

4 Андрій  
0
Вано ФС, ти був на грі, що такі дурниці пишеш?? Арбітр матчу не дав ні один придуманий свисток проти команди Вільхівців, м'яч забитий чистий, про яке убивство ти пишеш?? Середнє в цій грі було на голову сильніше і справа не в тому хто там президент

3 Вано ФС  
0
В принципі так і буде, але то є неправильно, коли голова ФФЗ має праме відношення до двох команд (Середнє та Ужгород), звідси є проблеми упередженого ставлення суддів, також є проблеми в тому, коли суддів із Ужгорода призначають на ігри за участю команд з Ужгорода та Ужг., району. А Вільхівці то команда, яка славиться тим, що дома за допомогою суддів тоже убиває всіх і зараз на це й напоролася. А ще їх вболівальникам також трема мало попуститися бо ведуть себе як дикуни! Хоча інакше не може бути, коли і тренер так верещить, як збішений!

2 Рома  
0
Як би там не було-"Вільхівцям"за таке треба давати технічну поразку-3:0!

1-10 11-11
الاسم *:
Email *:
كود *: