Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Друга гольова феєрія від "Оболоні" (ФОТО)
16:53
Друга гольова феєрія від "Оболоні" (ФОТО)
Про те, як оновлена команда з Хуста не проїхалася по сусідах дізнавайтесь далі.

Друга гольова феєрія від Початок матчу пройшов на зустрічних курсах. «Велику Копаню» вперед гнала турнірна мотивація, однак відносна активність Івашка, Фурика –молодшого, Яцкулинця, Агапітова та Свища розбивалась об захисний мур від їх опонентів, тому до завершальних ударів справа довго не доходила. Флангові захисники команди з Виноградівщини намагались допомогти атакувальним гравцям і йшли вперед, та при цьому оголяли тили, чим час від часу користувались пивовари, які перевантажували роботою центральних захисників суперника.

Перший удар відбувся аж на 21-й хвилині, коли Галай на завершенні атаки по центру пострілом здалеку спрямував м’яч повз праву стійку. Та наступний удар його партнера став результативним. Наступальна операція лівим флангом за участю Галая та Росохи другого, якого пам’ятаємо за виступами за збірну Закарпаття, завершилась пострілом останнього з досить гострого кута з 30-ти метрів в дальній кут – 1:0. Ще красивіший шедевр від нього глядачі побачили далі. Галай заробив право на штрафний із досить гострого кута, а Росоха ударом-навісом у вигляді сухого листа влучив у дальню праву дев’ятку – 2:0.

Ще один гол у свої ворота привезли захисник та воротар суперника вже у середині другого тайму. Перший віддав передачу назад, при тому, що на голкіпера насідав опонент. Бучок при прийомі м’яча намагався фінтом залишити Росоху «з носом», та Микола зробив це саме з ним, відібравши й вколотивши круглого в сітку – 3:0.

Під завісу двобою від «Оболоні» спрацював ще один штрафний із 35-ти метрів. Рацин виконав удар-навіс у карну зону, а Пилип ударом із 12-ти метрів влучив під поперечину – 4:0. Пивовари достроково вийшли з групи й для здобуття першого місця їм у третьому турі в двобої проти «Ізи» влаштує навіть нічия.     
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Сергій Рущак та Вячеслав Бородайчук
Делегат ФФЗ – Віктор Шварц.
 
12 лютого, село Іза, стадіон «Колос», +7 градусів, ясно, 300 глядачів
 
«Велика Копаня» – «Оболонь» – 4:0 (2:0)
 
Голи: Росоха, 25, 29, 56, Пилип, 66.
 
«Велика Копаня»: Ярослав Бучок, Іван Фурик-молодший, Іван Фурик-старший, Михайло Свищо, Руслан Лемак, Василь Фозекош, Ерік Івашко, Ігор Агапітов, Владислав Кікало, Іван Дубровка, Михайло Черниш.
Запасні: Михайло Антолик,Михайло Барник, Іван Кельман.
Тренер – Михайло Фурик.
 
«Оболонь»:
Омельян Скляр, Микола Росоха перший, Микола Росоха другий, Дмитро Петров, Владислав Хайнас, Ролан Воучок, Володимир Попович (Михайло Мікловш, 36), Михайло Дьордяк(Ігор Пилип, 36), Олександр Галай (Анатолій Похилюк, 36), Василь Ізяник, Михайло Бучок.
Запасні: Михайло Лемко, Ярослав Гелеван, Валентин Рацин, Максим Тойчирод, Андрій Лабанц, Віктор Пальок.
Тренер – Костянтин Синетар.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1222 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: